ΣΕΡΓΙΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ - Περιστέρι
Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Διεύθυνση: Τζων Κέννεντυ & Πιερίας 57 Λόφος Αξιωματικών, 12136 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105723323

Γεωγραφικό πλάτος: 23.681684561930073

Γεωγραφικό μήκος: 38.00848762937436

ΣΕΡΓΙΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ - Περιστέρι

Περιγραφή - ΣΕΡΓΙΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ - Περιστέρι Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Στο μικροβιολογικό εργαστήριο της Σεργίου Ζηνοβίας, που βρίσκεται στο κέντρο του Λόφου Αξιωματικών στο Περιστέρι, δουλεύουμε καθημερινά με επιμονή στη λεπτομέρεια, υπηρετώντας τις ανάγκες των ασθενών μας.

Η ιατρός βιοπαθολόγος - μικροβιολόγος Σεργίου Ζηνοβία εκτελεί η ίδια τις εξετάσεις στο πλήρως εξοπλισμένο μας εργαστήριο, με τελευταίας γενιάς αναλυτές και εξοπλισμό. Για τους ασθενείς που επιθυμούν κατ’ οίκον αιμοληψία, η ιατρός έρχεται αυτοπροσώπως στο σπίτι σας, ώστε οι πιο ταλαιπωρημένοι ασθενείς να έρχονται σε επαφή με την ίδια την ιατρό και να τυγχάνουν υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών υγείας.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στις παιδιατρικές αιμοληψίες και αναλαμβάνουμε υπεύθυνα όλα τα παιδάκια από 3 μηνών και πάνω. Για τις παιδιατρικές αιμοληψίες, απαραιτήτως απασχολούνται δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα είναι η ίδια η ιατρός, η οποία έχει προϋπηρεσία 6 ετών στο Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού.

Ποιοί είμαστε: Σεργίου Ζηνοβία, απόφοιτος της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, εξειδικευθείσα στο Νοσοκομείο Παίδων και στον Ευαγγελισμό, Βασιλοπούλου Φωτεινή, βοηθός μικροβιολόγου, Νούκα Μαρία, νοσηλεύτρια.

Το εργαστήριο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και λειτουργεί πάντα με τα πιο αξιόπιστα αντιδραστήρια της Ευρωπαϊκής και της Αμερικάνικης αγοράς, ενώ διασφαλίζουμε την αξιοπιστία μας με καθημερινούς εσωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους και τακτικούς εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους.

Η διενέργεια των εξετάσεων γίνεται από την ίδια την ιατρό, ώστε, με πλήρη γνώση όλων των σταδίων των εξετάσεων, να μπορεί να αξιολογήσει με τη μέγιστη ευθύνη τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας.

Οι απαντήσεις των εξετάσεων δίδονται γρήγορα στους ασθενείς, ακόμα και αυθημερόν οι πιο απλές εξετάσεις. Υπάρχει δυνατότητα αποστολής των εξετάσεων με email στον θεράποντα ιατρό ή στον ίδιο τον ασθενή, ενώ το ιατρείο μας αναλαμβάνει να αποστείλει τα αποτελέσματα των εξετάσεων με fax. Το εργαστήριο έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και με την ΕΥΔΑΠ και οι τιμές για τις εξετάσεις που διενεργούνται εκτός ταμείων είναι χαμηλότερες από το κρατικό τιμολόγιο, με αποτέλεσμα να είναι οι πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Στο εργαστήριο εκτελούνται όλες οι μικροβιολογικές, αιματολογικές, ορμονολογικές και βιοχημικές εξετάσεις, εξετάσεις ούρων, καρκινικοί δείκτες και παρέχεται προγεννητικός έλεγχος.

Εκτελούνται εξετάσεις, όπως: σπερμοδιάγραμμα - έλεγχος γονιμότητας και σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, καλλιέργειες νυχιών - δέρματος, λήψη και καλλιέργεια κολπικού υγρού και έλεγχος οστεοπόρωσης.

Παράλληλα, πραγματοποιούνται εξετάσεις, όπως επίπεδα φαρμάκων, έλεγχος πηκτικότητας, ρευματολογικός έλεγχος και έλεγχος προστάτη (psa, Fpsa).

Οι κατ' οίκον αιμοληψίες και οι αιμοληψίες παίδων διενεργούνται από την ίδια την ιατρό.