ΠΕΤΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ MD PHD - Γλυφάδα
Άλλο - Γλυφάδα Γλυφάδα - Αττικής

Διεύθυνση: Αγίου Τρύφωνος 3 Άνω Γλυφάδα, 16561 Γλυφάδα Αττικής

Τηλέφωνο: +302109610310

Γεωγραφικό πλάτος: 23.761245433482262

Γεωγραφικό μήκος: 37.890724056239804

ΠΕΤΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ MD PHD - Γλυφάδα

Περιγραφή - ΠΕΤΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ MD PHD - Γλυφάδα Άλλο - Γλυφάδα Γλυφάδα - Αττικής

Ο Πεταλάς Κωνσταντίνος MD PHD, αλλεργιολόγος με έδρα τη Γλυφάδα, είναι στρατιωτικός ιατρός, αναπληρωτής διευθυντής του Αλλεργιολογικού Τμήματος του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Έχει μετεκπαιδευθεί στο Λονδίνο στα Royal Brompton Hospital και St Thomas Hospital, κέντρα αναφοράς για αναπνευστικά και δερματικά νοσήματα, αντίστοιχα. Έχει κάνει έρευνα στο Imperial College University στο Λονδίνο, με αντικείμενο την ανοσοθεραπεία.

Είναι αριστούχος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, ειδικός γραμματέας στο ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας και επιστημονικός συνεργάτης του 'ΥΓΕΙΑ'. Έχει, επίσης, να επιδείξει πλήθος δημοσιεύσεων και ομιλιών στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.

Η αύξηση της συχνότητας των αλλεργικών νοσημάτων είναι ραγδαία τα τελευταία έτη. Στο ιατρείο του Κωνσταντίνου Πεταλά, επί σειρά ετών, παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες που στηρίζονται στη συνεχή επικαιροποίηση της ιατρικής γνώσης, με προτεραιότητα το σεβασμό προς τον ασθενή και τη διατήρηση της διαρκούς επικοινωνίας μαζί του.