ΜΠΑΔΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ORTHO REHAB CENTER - Γλυφάδα
Άλλο - Γλυφάδα Γλυφάδα - Αττικής

Διεύθυνση: Λαζαράκη Ανδρέα 10, 16675 Γλυφάδα Αττικής

Τηλέφωνο: +302108985630

Γεωγραφικό πλάτος: 23.749558500610117

Γεωγραφικό μήκος: 37.86254308549674

ΜΠΑΔΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ORTHO REHAB CENTER - Γλυφάδα

Περιγραφή - ΜΠΑΔΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ORTHO REHAB CENTER - Γλυφάδα Άλλο - Γλυφάδα Γλυφάδα - Αττικής

Ο Μπαδέκας Αθανάσιος είναι ορθοπεδικός χειρουργός, επιστημονικός υπεύθυνος του κέντρου ΜΠΑΔΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - Ortho Rehab Center, που στεγάζεται στο κέντρο της Γλυφάδας. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στην αντιμετώπιση παθήσεων βλαισού μεγάλου δακτύλου (κότσι) και στην πλατυποδία. Διαθέτει μετεκπαίδευση στις κλινικές αθλητικών κακώσεων και παθήσεων του άκρου ποδός και ποδοκνημικής (Foot and Ankle Fellowship) στο Hospital for Joint Diseases, New York University και Union Memorial Hospital στη Βαλτιμόρη.

Ο γιατρός αποτελεί τον πρώτο Έλληνα ορθοπεδικό, που μετεκπαιδεύτηκε στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο, και, κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, πραγματοποίησε για πρώτη φορά ειδικές επεμβάσεις, όπως ολική αρθροπλαστική ποδοκνημικής, τενοντομεταφορά οπισθίου κνημιαίου τένοντα για επίκτητη πλατυποδία, οστεοτομίες SCARF, Ludloff για την αποκατάσταση του βλαισού μεγάλου δακτύλου (κότσι).

Επίσης, πραγματοποιεί οστεοτομίες τύπου Weil για τα μετατάρσια και πολλές άλλες επεμβάσεις, όπως αποκατάσταση οστεοχόνδρινων βλαβών αστραγάλου με χρήση τοπικού αυτομοσχεύματος με μία τομή, που αφορούν την αθλητιατρική του κάτω άκρου.

Σήμερα, ο ορθοπεδικός είναι επισκέπτης καθηγητής στη χειρουργική άκρου ποδός και ποδοκνημικής του Hospital for Joint Diseases του New York University και είναι μέλος σημαντικών ιατρικών συλλόγων του κλάδου του.