ΣΦΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - PHARMACYTIMES - Θεσσαλονίκη
Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: Λαμπράκη Γρηγορίου 161 Μαλακοπή, 54352 Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: +302310536883

Γεωγραφικό πλάτος: 22.980445776637243

Γεωγραφικό μήκος: 40.61358069057682

ΣΦΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - PHARMACYTIMES - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΣΦΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - PHARMACYTIMES - Θεσσαλονίκη Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία ΣΦΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - PHARMACYTIMES δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμακείου και των παραφαρμακευτικών προϊόντων, από το καλοκαίρι του 2013, στη Θεσσαλονίκη. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε παραφαρμακευτικά προϊόντα σε τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και σημαντικά χαμηλότερες από αυτές που θα συναντήσετε σ’ ένα φυσικό κατάστημα πώλησης αντίστοιχων ειδών.

Σ΄ εμάς θα βρείτε μία σημαντική ποικιλία εγκεκριμένων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη σας. Ενδεικτικά, διαθέτουμε δερμοκαλλυντικά και οδοντιατρικά προϊόντα, καθώς και προϊόντα αδυνατίσματος και είδη ευεξίας. Εδώ θα βρείτε, επίσης, ολοκληρωμένο βρεφικό τμήμα, αλλά και ομοιοπαθητικά, φυτοθεραπεία και βιταμίνες.

Στις περισσότερες περιπτώσεις η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόλις την επόμενη ημέρα της παραγγελίας. Επιπλέον, για τη βέλτιστη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, δίνουμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διάφορους τρόπους πληρωμής. Επισκεφθείτε, σήμερα, το κατάστημά μας και ενημερωθείτε για την τεράστια γκάμα των προϊόντων που σας προσφέρουμε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.