ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΠΡΑΒΟΣ Α.Μ.Ε. - Τρίπολη
Άλλο - Τρίπολη Τρίπολη - Αρκαδίας

Διεύθυνση: 1ο χλμ. Παράλληλης Ε.Ο. Τρίπολης - Αθήνας (Έναντι ΒΙ. ΠΕ.), 22131 Τρίπολη Αρκαδίας

Τηλέφωνο: +302710231587

Γεωγραφικό πλάτος: 22.372524463001707

Γεωγραφικό μήκος: 37.510522873105835

ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΠΡΑΒΟΣ Α.Μ.Ε. - Τρίπολη

Περιγραφή - ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΠΡΑΒΟΣ Α.Μ.Ε. - Τρίπολη Άλλο - Τρίπολη Τρίπολη - Αρκαδίας

Η επιχείρηση ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΠΡΑΒΟΣ ΑΜΕ, με εδρα την Τρίπολη, η οποία αναλαμβάνει μεταφορές ξηράς, διαθέτει γερανούς όλων των τύπων (τηλεσκοπικούς, παπαγαλάκια, κλαρκ), που εγγυώνται την ασφαλή ανύψωση, μεταφορά και εκφόρτωση παντός φορτίου.

Μετά από τριάντα χρόνια πείρας στο χώρο της ανύψωσης και της ειδικής μεταφοράς, μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι έχουμε φέρει εις πέρας μερικές από τις πιο δύσκολες αποστολές σε όλη την Ελλάδα και έχουμε εδραιώσει το όνομά μας στον τομέα αυτό. Με τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και το αυστηρά εκπαιδευμένο και υπεύθυνο προσωπικό μας, είμαστε ασυναγώνιστοι στο χώρο μας.

Επίσης, διαθέτουμε έναν αξιόλογο στόλο αυτοκινήτων και ειδικών νταλικών, για κάθε τύπο μεταφοράς, από την πιο απλή έως την πιο δύσκολη, σε μήκος, πλάτος, ύψος και βάρος.

Έχουμε συνεργαστεί, με επιτυχία, με όλες τις μεγάλες τεχνικές, μηχανικές και κατασκευαστικές εταιρείες.

Έχουμε συμβάλει στην ολοκλήρωση όλων των μεγάλων έργων της χώρας: Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Αττική Οδός, Εθνικές Οδοί (Αθήνας - Κορίνθου, Κορίνθου - Τρίπολης, Αθήνας - Θεσσαλονίκης), Εγνατία Οδός, Ζεύξη Ρίου - Αντιρρίου.

Επίσης, πραγματοποίησαμε εργασίες στα εργοστάσια ΔΕΗ σε Αθερινόλακο, Αμύνταιο, Αλιβέρι, Λαύριο, Μεγαλόπολη, Πτολεμαΐδα, Κερατσινί, σε Αιολικά Πάρκα και Λιμάνια (Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Αστακού, Βόλου).