ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - Μιντιλόγλι
Άλλο - Μιντιλόγλι Μιντιλόγλι - Αχαΐας

Διεύθυνση: Αγίου Κωνσταντίνου 2Β, 26500 Μιντιλόγλι Αχαΐας

Τηλέφωνο: +302617715566

Γεωγραφικό πλάτος: 21.693734354736407

Γεωγραφικό μήκος: 38.18356924443144

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - Μιντιλόγλι

Περιγραφή - ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - Μιντιλόγλι Άλλο - Μιντιλόγλι Μιντιλόγλι - Αχαΐας

Η επιχείρηση ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ βρίσκεται στο Μιντιλόγλι Πατρών και ασχολείται από το 1995 με τις κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου, με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλού επιπέδου.

Πιο συγκεκριμένα, ασχολείται με τη μελέτη, την κατασκευή, την εγκατάσταση και την επισκευή συστημάτων αλουμινίου, σιδηροκατασκευών, υαλοπετασμάτων αλουμινίου και κατασκευών με φύλλα Etalbond.

Ακόμα, αναλαμβάνει κάθε είδους εργασίες που αφορούν θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, εσωτερικές πόρτες - παράθυρα - σίτες, ρολά αλουμινίου, κάγκελα αλουμινίου και inox.

Αναλαμβάνει κάθε είδους εργασίες που αφορούν πέργκολες αλουμινίου, αίθρια - στέγαστρα, καθώς και γκαραζόπορτες, πτυσσόμενες πόρτες, μεταλλικές σκάλες και παραδοσιακά σιδερένια κάγκελα.

Επίσης, κάθε είδους εργασίες που αφορούν πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, καθώς και ειδικές κατασκευές κατά παραγγελία.

Η επιχείρηση Μητρόπουλος Θεόδωρος συνεργάζεται με τους καλύτερους κατασκευαστές (Alumil, ETEM, Exalco, Aluminco), οι οποίοι διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, για να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της άριστα προϊόντα με εγγύηση κατασκευής και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα σε κάθε ένα από τα έργα της.

Τέλος, η επιχείρηση διαθέτει οργανωμένο τμήμα σέρβις, για την εξυπηρέτηση των πελατών της και μετά την εγκατάσταση - τοποθέτηση των προαναφερθέντων προϊόντων.