ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ MD, MSc, PhD - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 96 Ιλίσια Έναντι Αμερικάνικης Πρεσβείας, 11528 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107470496

Γεωγραφικό πλάτος: 23.756576406499395

Γεωγραφικό μήκος: 37.98230392507702

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ MD, MSc, PhD - Αθήνα

Περιγραφή - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ MD, MSc, PhD - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο δρ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ MD, MSc, PhD είναι Μαιευτήρας - Γυναικολόγος - Ενδοσκοπικος Χειρουργός και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σπούδασε και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε την ειδικότητα της μαιευτικής και γυναικολογίας από την πανεπιστημιακή κλινική του Αρεταίειου Νοσοκομείου στην Αθήνα.

Εξειδικεύθηκε στην ενδοσκοπική (λαπαροσκοπική και υστεροσκοπική) χειρουργική στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας (King’s College & Princess Royal University Hospital). Είναι πρωτοπόρος σε διεθνές επίπεδο στην εφαρμογή της κρυομυόλυσης για την αντιμετώπιση των ινομυωμάτων της μήτρας.

Στη συνέχεια, εξειδικεύθηκε στη γυναικεία αναπαραγωγή με μεταπτυχιακές σπουδές στην 'Έρευνα της γυναικείας αναπαραγωγής' και θητεία στη μονάδα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του Νοσοκομείου King’s College στο Λονδίνο.

Τέλος, ανακηρύχθηκε διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών για το ερευνητικό του έργο σχετικά με το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών στην εμμηνόπαυση, το οποίο τιμήθηκε με πολλαπλές διεθνείς διακρίσεις. Είναι διδάσκαλος στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ' Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή'.