ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ TOURS - Αργυρούπολη
Άλλο - Αργυρούπολη Αργυρούπολη - Αττικής

Διεύθυνση: Γράμμου 44, 16451 Αργυρούπολη Αττικής

Τηλέφωνο: +302109931200

Γεωγραφικό πλάτος: 23.751708320767488

Γεωγραφικό μήκος: 37.913002455565994

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ TOURS - Αργυρούπολη

Περιγραφή - ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ TOURS - Αργυρούπολη Άλλο - Αργυρούπολη Αργυρούπολη - Αττικής

Το Ταξιδιωτικό Γραφείο - Πρακτορείο Έκδοσης Εισιτηρίων Αναγνωστάκης Tours, στην Αργυρούπολη, δραστηριοποιείται, από το 1965, στα Οδικά, Οργανωμένα Ταξίδια Εσωτερικού - Εξωτερικού, καλύπτοντας με οργανωμένες εκδρομές όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Το Ταξιδιωτικό Γραφείο Αναγνωστάκης Tours, διαθέτοντας ιδιόκτητα υπερπολυτελή, υπερυψωμένα πούλμαν με TV, DVD και W.C., διοργανώνει οργανωμένες, μονοήμερες ή και πολυήμερες εκδρομές για ομίλους, ιδιώτες, επιχειρήσεις, αθλητικές ομάδες και σωματεία.

Σκοπός μας είναι, μέσα από τα ταξίδια μας, να ψυχαγωγήσουμε, να επιμορφώσουμε και να ταξιδέψουμε τον πελάτη σε μέρη γνωστά και άγνωστα. Τα ξενοδοχεία, με τα οποία συνεργαζόμαστε, είναι 4 αστέρων και τα γεύματα γίνονται σε αυστηρά επιλεγμένα εστιατόρια.

Η μεγάλη εμπειρία, η άρτια οργάνωση και ο επαγγελματισμός αποτελούν τα εργαλεία μας, για να βελτιώνουμε συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Διαθέτουμε τα ιδιόκτητα υπερπολυτελή πούλμαν μας προς ενοικίαση σε διοργανωτές συνεδρίων, εισερχόμενο τουρισμό, ναυτιλιακές εταιρείες, σχολεία, συλλόγους, εργοστάσια, για μεταφορά προσωπικού, ή σε οποιονδήποτε χρειασθεί να μετακινηθεί εντός και εκτός Ελλάδας.