ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ Ν. ΑΦΡΟΔΙΤΗ - Μυτιλήνη
Άλλο - Μυτιλήνη Μυτιλήνη - Λέσβου

Διεύθυνση: Καβέτσου Κωνσταντίνου 44, 81132 Μυτιλήνη Λέσβου

Τηλέφωνο: +302251024824

Γεωγραφικό πλάτος: 26.554032429944264

Γεωγραφικό μήκος: 39.10003199028435

ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ Ν. ΑΦΡΟΔΙΤΗ - Μυτιλήνη

Περιγραφή - ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ Ν. ΑΦΡΟΔΙΤΗ - Μυτιλήνη Άλλο - Μυτιλήνη Μυτιλήνη - Λέσβου

Το ιατρείο της γυναικολόγου - μαιευτήρος ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ Ν ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, στη Μυτιλήνη, είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γυναικολογικά μαιευτικά ιατρεία.

Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στη σύγχρονη γυναίκα, σε όλες τις φάσεις της ζωής της.

Αντιμετωπίζουμε τα διαφορετικά προβλήματα κάθε ηλικίας με υπευθυνότητα, ασφάλεια, εμπιστευτικότητα και ευαισθησία, καθώς για εμάς η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή!

Μερικές υπηρεσίες που προσφέρει το ιατρείο μας:

Γυναικολογικός υπέρηχος, γυναικολογικός έλεγχος - Test Pap, έλεγχος μαστού, παρακολούθηση κύησης, προγεννητικός έλεγχος, υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, τρισδιάστατος μαιευτικός υπέρηχος, καρδιοτοκογράφος εμβρύου - N.S.T.

Επίσης, αντιμετωπίζουμε τοκετό, οστεοπόρωση, εμμηνόπαυση, κολποσκόπηση, παθολογία τραχήλου, βιοψία, εφηβική γυναικολογία, αντισύλληψη, λαπαροσκοπική και υστεροσκοπική χειρουργική.

Η γυναικολόγος Αφροδίτη Ζαφειρίου αποφοίτησε το 1996 από το Πανεπιστήμιο CLUJ NAPOCA της Ρουμανίας με βαθμό «Λίαν Καλώς» (9,7).

Το 1996-1997 εργάστηκε στην Α' Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο της ειδίκευσής της, υπό τη διεύθυνση του Dr. Καϊσιά. Το 1997-1998 έκανε αναγνώριση του πτυχίου ιατρικής στο ΔΙΚΑΤΣΑ, με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Ακολούθησε την επόμενη χρονιά η προκαταχώρισή της στην Κύπρο, όπου παρακολούθησε την Παθολογική και Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρνακας και της Λευκωσίας, με πλήρη ενασχόληση και καλύπτοντας τις ανάγκες των τμημάτων σε όλα τα επίπεδα.

Από το 1999 έως το 2002, εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στην Άντισσα Λέσβου, καλύπτοντας τις ανάγκες του βορείου τμήματος της Λέσβου.

Στη συνέχεια ξεκίνησε την ειδικότητα μαιευτικής - γυναικολογίας στην κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «Βοστάνειο». Από το 2004 έως το 2007, εργάστηκε στο ιδιωτικό ιατρείο της, παρακολουθώντας γυναικολογικά και μαιευτικά περιστατικά, με ταυτόχρονη υπερηχογραφική εκτίμηση αυτών.

Το 2009 ολοκλήρωσε την ειδικότητα Μαιευτικής - Γυναικολογίας στην ΣΤ' Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου».Παράλληλα με την ειδίκευσή της, παρακολούθησε το τμήμα της Εμβρυομητρικής Ιατρικής, Εξωσωματικής Γονιμοποίησης (IVF).

Ταυτόχρονα, εκπαιδεύτηκε στην υπερηχογραφία και ειδικότερα στην εμβρυομητρική και στο τμήμα Προγεννητικού Ελέγχου (αμνιοπαρακέντησης - ομφαλοπαρακέντησης).

Η κυρία Ζαφειρίου είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Μελέτης και Προστασίας του Καρκίνου του Μαστού, από το 2001, και, μέχρι σήμερα, έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων - συνεδρίων, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσής της.

Συνεργάζεται με: ΡΕΑ, ΓΑΙΑ, Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.

Διατηρεί ένα σύγχρονο γυναικολογικό - μαιευτικό ιατρείο, πάντα δίπλα στη Γυναίκα.