ΕΞΕΛΙΞΗ - ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ - Περιστέρι
Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Θηβών 273 Ανθούπολη, 12135 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105743829

Γεωγραφικό πλάτος: 23.69458663301857

Γεωγραφικό μήκος: 38.02318566860442

ΕΞΕΛΙΞΗ - ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ - Περιστέρι

Περιγραφή - ΕΞΕΛΙΞΗ - ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ - Περιστέρι Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Το κέντρο φυσικοθεραπείας ΕΞΕΛΙΞΗ - ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ απαρτίζεται από έμπειρους φυσικοθεραπευτές και βρίσκεται στο Περιστέρι.

Ο χώρος της υγείας, τα τελευταία χρόνια, αλλάζει, εξελίσσεται. Παλαιές τακτικές και γνώσεις, που θεωρούνταν δεδομένες, φαίνεται να μην ισχύουν και, πλέον, η παγκόσμια κοινότητα της υγείας στρέφεται στην έρευνα και στη συνεργασία μεταξύ των ειδικοτήτων για την καλύτερη αντιμετώπιση των διάφορων παθήσεων.

Εμείς κάνουμε πράξη τις τελευταίες οδηγίες των διεθνών οργανισμών, έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία να βοηθήσουμε και παρακολουθούμε τις τελευταίες ερευνητικές εξελίξεις, παγκοσμίως. Έχουμε υψηλό βαθμό εξειδίκευσης και συνεργαζόμαστε με άλλους επιστήμονες υγείας, προκειμένου να επιτυγχάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχουμε ως κέντρο μας τον άνθρωπο και αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση εξατομικευμένα, ως οφείλουμε, σαν να είναι μοναδική.

Στο κέντρο φυσικοθεραπείας «Εξέλιξη» νοιαζόμαστε, γνωρίζουμε και καινοτομούμε, για να προσφέρουμε θεραπεία, πρόληψη, υγεία.

Παρέχουμε φυσικοθεραπεία, μέσω παραπεμπτικών ΕΟΠΥΥ (νέος ΕΦΚΑ): Το φυσικοθεραπευτήριό μας εξυπηρετεί ασθενείς όλων των ταμείων, διότι είμαστε συμβεβλημένοι και για κατ' οίκον θεραπεία: για τις περιπτώσεις, όπου υπάρχουν σημαντικές κινητικές δυσκολίες, υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς ειδικού εξοπλισμού για τη θεραπεία στο χώρο του ασθενή.

Εφαρμόζουμε τεχνικές, όπως:

Μέθοδο McKenzie: Αντιμετωπίζει μυοσκελετικά προβλήματα, όπως η οσφυαλγία και δίνει τη δυνατότητα στον ασθενή να αυτοθεραπεύεται.

Μέθοδο Mulligan: Τεχνική manual therapy, μειώνει τον πόνο και βελτιώνει τις κινήσεις μίας άρθρωσης.

Μέθοδο Shaclock: Εξειδικευμένη τεχνική αντιμετώπισης προβλημάτων νευρικού ιστού, όπως πίεση νευρικής ρίζας από δισκοπάθεια.

Τεχνική kinesiotaping: Εφαρμογή ειδικού μυοπεριτονιακού taping, που υποστηρίζει τους μυς και σταθεροποιεί τις αρθρώσεις.

Ασκησιοθεραπεία: Εξειδικευμένες θεραπευτικές ασκήσεις, με στόχο την πλήρη και μόνιμη θεραπεία - αποκατάσταση και

Μέθοδο κλινικού Pilates: Εφαρμόζουμε τη μέθοδο κλινικού pilates, με βάση τις οδηγίες της γενικής χειρουργικής των Η.Π.Α και του Αμερικάνικου Κολλεγίου της Αθλητιατρικής.

Παραμένουμε ανοιχτά το καλοκαίρι.