ΚΟΣΥΦΑΡΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Ηλιούπολη
Άλλο - Ηλιούπολη Ηλιούπολη - Αττικής

Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 63, 16342 Ηλιούπολη Αττικής

Τηλέφωνο: +302109945998

Γεωγραφικό πλάτος: 23.755612221363418

Γεωγραφικό μήκος: 37.92277166397012

ΚΟΣΥΦΑΡΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Ηλιούπολη

Περιγραφή - ΚΟΣΥΦΑΡΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Ηλιούπολη Άλλο - Ηλιούπολη Ηλιούπολη - Αττικής

O Κοσυφαρίνης Βασίλειος, στην Ηλιούπολη, διαθέτει 20ετή εμπειρία στο χώρο των μετακομίσεων - μεταφορών. Εκτελούμε, με απόλυτη ασφάλεια και συνέπεια ως προς τους συμφωνημένους χρόνους, μεταφορές οικοσκευών και φορτίων διαφόρων ειδών, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ειδικότερα, η εταιρεία μας πραγματοποιεί μετακομίσεις με μεταφορά οικοσκευών σε εσωτερικό και εξωτερικό, αναλαμβάνοντας ολόκληρη τη συσκευασία και το αμπαλάζ των οικοσκευών, αλλά και των πολύτιμων αντικειμένων, όπως οι αντίκες και τα έργα τέχνης.

Επίσης, αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και μεταφορές γενικού φορτίου σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, παρέχουμε τη δυνατότητα αποθήκευσης οικοσκευών και εμπορευμάτων σε χώρους που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας. Στο διευρυμένο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται ιδιώτες, αλλά και επαγγελματίες, όπως μικρομεσαίες επιχειρήσεις, βιοτεχνίες, καταστήματα, ακόμα και βιομηχανίες.

Με απόλυτη συνέπεια και αξιοπιστία, η εταιρεία Κοσυφαρίνης Βασίλειος, στην Ηλιούπολη, καλύπτει κάθε ανάγκη μεταφοράς και μετακόμισης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.