ΓΟΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Γαλάτσι
Άλλο - Γαλάτσι Γαλάτσι - Αττικής

Διεύθυνση: Αγίας Γλυκερίας 1, 11147 Γαλάτσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302102919329

Γεωγραφικό πλάτος: 23.75308173849653

Γεωγραφικό μήκος: 38.01253471669026

ΓΟΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Γαλάτσι

Περιγραφή - ΓΟΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Γαλάτσι Άλλο - Γαλάτσι Γαλάτσι - Αττικής

Ο ιατρός ουρολόγος Γοραντωνάκης Γεώργιος στο Γαλάτσι, αριστούχος διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στην ουρολογία το 2005, στο νοσοκομείο 'ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ', ενώ κατά το ανωτέρω διάστημα απέκτησε ιδιαίτερη εκπαίδευση και στους τομείς της παιδοουρολογίας και ουρο-γυναικολογίας.

Το ίδιο έτος, καταλαμβάνει θέση επιμελητού στην Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική Ηρακλείου Κρήτης, όπου και εργάζεται μέχρι το 2007, συμμετέχοντας στα κλινικά, εκπαιδευτικά και ερευνητικά προγράμματα του τμήματος, καθώς και στη διδακτική επιστασία των προπτυχιακών φοιτητών της Ιατρικής Σχολής (Καθηγ. Φ. Σοφράς).

Ακολούθως, εργάζεται ως επιμελητής στην κλινική λαπαροσκοπικής, ρομποτικής και ελάχιστα επεμβατικής ουρολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, όπου συμμετείχε σε πληθώρα πρωτοποριακών ενδοσκοπικών, Laser, λαπαροσκοπικών και ρομποτικών (Da Vinci) επεμβάσεων (Αν. Καθηγ. Β. Πουλάκης).

Το 2006, μετά από διενέργεια γραπτών και προφορικών εξετάσεων, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας, ανακηρύσσεται μέλος του Κολλεγίου των Ευρωπαίων Ουρολόγων, αποκτώντας τον τίτλο του Fellow of the European Board of Urology (FEBU).

Μέχρι σήμερα, το ερευνητικό του έργο περιλαμβάνει: διδακτορική διατριβή στην ουρολογική ογκολογία και μοριακή βιολογία του καρκίνου της ουροδόχου κύστης (Α΄ Εργαστήριο Παθολογικής Ανατομικής και Α’ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών), 25 ανακοινώσεις σε παγκόσμια συνέδρια, 16 σε πανευρωπαϊκά, 20 ανακοινώσεις σε μεσογειακά συνέδρια, καθώς και σε συνέδρια για την έρευνα στην ουρολογία, 50 ανακοινώσεις σε ελληνικά συνέδρια, καθώς επίσης και 2 δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά, ενώ έχει λάβει μέρος ως ομιλητής για ουρολογικά ζητήματα σε πληθώρα επιστημονικών εκδηλώσεων.

Με αξιόλογη πορεία τόσο σε ακαδημαϊκό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο, ασχολείται με την κλασική ουρολογία και ογκολογία του ουροποιητικού, με την ανδρική υπογονιμότητα, αλλά και με τη σεξουαλική ιατρική και ανδρολογία, στον τομέα της στυτικής δυσλειτουργίας, των διαταραχών εκσπερμάτισης, των συνδρόμων χρόνιου πυελικού πόνου - χρόνιας προστατίτιδας, των παθήσεων πέους κ.λπ.