ΟΜΗΡΟΣ Α.Ε. - Κατερίνη
Άλλο - Κατερίνη Κατερίνη - Πιερίας

Διεύθυνση: 4ο χλμ Π.Ε.Ο Κατερίνης - Θεσσαλονίκης, 60100 Κατερίνη Πιερίας

Τηλέφωνο: +302351091611

Γεωγραφικό πλάτος: 22.55110440915667

Γεωγραφικό μήκος: 40.30944859152079

ΟΜΗΡΟΣ Α.Ε. - Κατερίνη

Περιγραφή - ΟΜΗΡΟΣ Α.Ε. - Κατερίνη Άλλο - Κατερίνη Κατερίνη - Πιερίας

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΑΕ είναι εταιρεία κατεψυγμένων προϊόντων στην Κατερίνη. Η εταιρεία έχει καταφέρει να εισάγει προϊόντα από κάθε γωνιά του κόσμου, ώστε να καλύπτει τις ήδη υπάρχουσες, αλλά ταυτόχρονα και τις νέες γευστικές αναζητήσεις. Η εταιρεία δεσμεύεται για υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας προϊόντα, διαθέτοντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και καταρτισμένο προσωπικό.

Στον κατάλογο των προϊόντων της περιλαμβάνονται όλα τα είδη αλιευμάτων, όπως καλαμάρια, χταπόδια, γαρίδες, οστρακόδερμα και διαφόρων ειδών ψάρια. Η επεξεργασία αυτών συγκεκριμενοποιείται, όσον αφορά τη διαφοροποίηση στην όψη, αλλά και τη συσκευασία.

Πιο αναλυτικά, τα είδη προσφέρονται καθαρισμένα, ημικαθαρισμένα, φιλεταρισμένα, φετοποιημένα και συσκευάζονται ανάλογα, για τα καταστήματα ή τις εμπορικές εταιρείες του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς. Με αποθηκευτικούς χώρους - ψυγεία σε Αθήνα, Κατερίνη, καθώς και οργανωμένο δίκτυο διανομής, επιτυγχάνεται η ταχύτερη διακίνηση των προϊόντων και η αμεσότερη κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού.