ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - ATC - Πάτρα
Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Διεύθυνση: Διονύσιου Σολωμού 16 Αγία Βαρβάρα, 26222 Πάτρα Αχαΐας

Τηλέφωνο: +302610340330

Γεωγραφικό πλάτος: 21.730778805018854

Γεωγραφικό μήκος: 38.239482788563876

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - ATC - Πάτρα

Περιγραφή - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - ATC - Πάτρα Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Η εταιρεία ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ ΟΕ - ATC διαθέτει τρία καταστήματα στην Πάτρα με δορυφορικά συστήματα, κεραίες τηλεοράσεων, συστήματα ασφαλείας, μπαταρίες, τηλεοράσεις, ηλεκτρονικά είδη, ηλεκτρολογικό υλικό κ.ά. Ακόμα, διαθέτει τα επίσημα service εταιρειών, όπως η Samsung, η LG, η Philips, αλλά και την αντιπροσωπεία της Forthnet Nova.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής πώλησης και των αντιπροσωπειών ηλεκτρονικών ειδών τα τελευταία επτά χρόνια, έχοντας μια ανοδική πορεία κάθε χρόνο από την ίδρυση της μέχρι σήμερα.

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα την Πάτρα και η μετεξέλιξη της Αφοί Χριστόπουλοι Ο.Ε., που μετρά, ήδη, 30 χρόνια στο χώρο των ηλεκτρονικών, με δραστηριότητα στο service τηλεοράσεων, και λιανικής πώλησης, με τρία καταστήματα λιανικής στην Πάτρα.

Η εμπειρία και οι γνώσεις όλων αυτών των ετών μάς έδωσαν την ώθηση να ασχοληθούμε με τη χονδρική πώληση, καλύπτοντας αυτήν τη στιγμή όλη τη χώρα με επισκέψεις στους συνεργάτες μας και διαπροσωπική επαφή.

Περισσότεροι από 800 συνεργάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα εκτιμούν τη συνεργασία αυτή και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται. Από τα τέλη του 2013, αναπτύξαμε ηλεκτρονικό κατάστημα B2B χονδρικής πώλησης αποκλειστικά για τους συνεργάτες μας, με σκοπό να είμαστε, ανά πάσα στιγμή, κοντά σας, στις ανάγκες των καταναλωτών.

Αναλαμβάνουμε να λύσουμε κάθε πρόβλημα σε δορυφορική εγκατάσταση και κεραιοσύστημα στο χώρο σας, άμεσα και οικονομικά, με όπλο την πολυετή εμπειρία μας. Τοποθετούμε κάθε τύπου δορυφορική εγκατάσταση, όπως Nova και ΟΤΕ TV.

Στα καταστήματά μας θα βρείτε πλήρη γκάμα για εγκαταστάσεις δορυφορικών όπως δορυφορικά κάτοπτρα από 60cm έως 140cm, δορυφορικούς δέκτες HD, βάσεις στήριξης, σιδηρικά.

Επίσης, διαθέτουμε καλώδια sat, πολυδιακόπτες, LNB, αξεσουάρ diseqc, combiner, αντάπτορες sat, φις F, BNC, UHF, N, SMA, sat finders - πεδιόμετρα. Επιπρόσθετα, σε μας θα βρείτε διακλαδωτές splitters - tap off.

Τέλος, αναλαμβάνουμε τον εξοπλισμό ξενοδοχείων σε ό,τι αφορά στα δορυφορικά συστήματα και των αναμεταδοτών ραδιοφωνικών σταθμών.