ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Dr - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Βασιλέως Ηρακλείου 6, 10682 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302106198912

Γεωγραφικό πλάτος: 23.73146341266957

Γεωγραφικό μήκος: 37.989802046958175

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Dr - Αθήνα

Περιγραφή - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Dr - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο πνευμονολόγος ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Dr διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα.

Κατέχει Master of Science στην ογκολογία θώρακα και είναι αριστούχος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών.

Διετέλεσε επίκουρος καθηγητής παθολογίας και καθηγητής εφαρμογών ανατομίας και φυσιολογίας στα ΑΤΕΙ Πάτρας, ενώ έχει μεγάλο ερευνητικό και συγγραφικό έργο, δημοσιευμένο σε πολλά ξενόγλωσσα έγκυρα, επιστημονικά περιοδικά.

Ειδικεύτηκε στην Καρδιοχειρουργική ΜΕΘ και στο Πνευμονολογικό Εργαστήριο του Ωνάσειου ΚΔΧ. Εξειδικεύτηκε στο Τμήμα Άσθματος, Αλλεργίας & Αναπνευστικών Παθήσεων στο Νοσοκομείο του Βασιλικού Κολλεγίου του Λονδίνου (King’s College Hospital). Μετεκπαιδεύτηκε στην παθολογία, στη Βοστώνη των ΗΠΑ και πιστοποιήθηκε από την Ιατρική Σχολή του Harvard's Medical School (Accreditation 2014) και από το General Medical Council του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο ιατρός παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στη διαγνωστική προσέγγιση των αναπνευστικών νοσημάτων, μέσα από μία ολοκληρωμένη αξιολόγηση της γενικής κατάστασης υγείας του ασθενούς. Συστήνονται θεραπείες σύμφωνα με τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες, αλλά και εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Ιδιαίτερη είναι η προσέγγιση του βρογχικού άσθματος, για το οποίο προτείνονται οι πλέον σύγχρονες θεραπευτικές προτάσεις, όπως η ανοσοθεραπεία (ειδική απευαισθητοποίηση για την αλλεργία) και οι νέοι βιολογικοί παράγοντες, που θα σας απαλλάξουν από τα συμπτώματα που σας ταλαιπωρούν και τις άλλες επιβαρυντικές και αναποτελεσματικές θεραπείες.

Στο ιατρείο του εκτελούνται πλήρης σπιρομετρικός έλεγχος, δοκιμασίες βρογχοδιαστολής και πρόκλησης και έλεγχος ισχύος αναπνευστικών μυών.

Ο γιατρός αναλαμβάνει τη μέτρηση διαχυτικής ικανότητας, αλλεργικά τεστ, βρογχοσκόπηση και μελέτη ύπνου.

Το 1993 απέκτησε τον τίτλο Primary Qualification - Magister Physician και είναι ενεργό μέλος Ιατρικού Συμβουλίου της Μεγάλης Βρετανίας (GMC).

Επίσης, είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ιστορίας της Ιατρικής και το 2010 τιμήθηκε με το βραβείο Paul Harris - Fellow, από το Διεθνή Ροταριανό Όμιλο, για την κοινωνική και επιστημονική του προσφορά.