ΠΟΥΡΑΪΜΗΣ - Αχαρνές
Άλλο - Αχαρνές Αχαρνές - Αττικής

Διεύθυνση: Ιωνίας 55 & Θωμά Παλαιολόγου Χαραυγή - Άσπρα Χώματα, 13673 Αχαρνές Αττικής

Τηλέφωνο: +302102463157

Γεωγραφικό πλάτος: 23.745539321186712

Γεωγραφικό μήκος: 38.068839445773435

ΠΟΥΡΑΪΜΗΣ - Αχαρνές

Περιγραφή - ΠΟΥΡΑΪΜΗΣ - Αχαρνές Άλλο - Αχαρνές Αχαρνές - Αττικής

Η εταιρεία ΠΟΥΡΑΪΜΗΣ εμπορεύεται ανταλλακτικά αυτοκινήτων από το 1990 κι έχει έδρα στις Αχαρνές.

Η άμεση εξυπηρέτηση, η άμεση επαφή με τους πελάτες μας, η συνεχής ανανέωση των προϊόντων μας, η τεράστια ποικιλία ανταλλακτικών από όλα τα μοντέλα επιβατικών αυτοκινήτων και, φυσικά, οι χαμηλές και άκρως ανταγωνιστικές τιμές μας, είναι τα δυνατά στοιχεία, που κατατάσσουν την εταιρεία μας μέσα στις καλύτερες του χώρου.

Σε εμάς θα βρείτε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά εξαιρετικής κατάστασης, για νέα και παλιά μοντέλα αυτοκινήτων, καινούρια γνήσια και καινούρια imitation ανταλλακτικά, σε ασυναγώνιστες τιμές, από τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης.

Θα βρείτε κινητήρες, προφυλακτήρες, καπό, ηλεκτρολογικά, μίζες, δυναμό, είδη φανοποιίας, φανάρια, σαλόνια και εταζέρες. Επίσης, διαθέτουμε ακρόμπαρα, ημιαξόνια, διαφορικά, καθώς και μεγάλη ποικιλία από καθρέπτες, τιμόνια, αερόσακους και ταμπλό.

Μπορείτε να προμηθευτείτε ψυγεία, κομπρεσέρ AC, αντλίες, δοχεία, βεντιλατέρ, γρύλους, κλειδαριές και γέφυρες. Διαθέτουμε σασμάν, κρεμαγιέρες, εγκεφάλους, αμορτισέρ και τρομπέτα.

Παράλληλα, μπορείτε να βρείτε ελατήρια, ζαντολάστιχα, τάσια, μούρες, καταλύτες, διακόπτες, όργανα, καντράν και πολλά ακόμα είδη.

Όλα μας τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες ή courier.

Τέλος, αγοράζουμε το τρακαρισμένο ή για απόσυρση αυτοκίνητό σας με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, αυθημερόν, στην καλύτερη οικονομική πρόταση που θα μπορούσε να σας γίνει.