ΚΩΤΣΙΔΟΥ - ΣΩΤΗΡΑΚΟΥ ΜΑΡΘΑ - Νίκαια
Άλλο - Νίκαια Νίκαια - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Πέτρου Ράλλη 234 1ος Όροφος, 18453 Νίκαια Αττικής

Τηλέφωνο: +302104935505

Γεωγραφικό πλάτος: 23.65149682648372

Γεωγραφικό μήκος: 37.970259745075445

ΚΩΤΣΙΔΟΥ - ΣΩΤΗΡΑΚΟΥ ΜΑΡΘΑ - Νίκαια

Περιγραφή - ΚΩΤΣΙΔΟΥ - ΣΩΤΗΡΑΚΟΥ ΜΑΡΘΑ - Νίκαια Άλλο - Νίκαια Νίκαια - Αττικής

Το δικηγορικό γραφείο ΚΩΤΣΙΔΟΥ - ΣΩΤΗΡΑΚΟΥ ΜΑΡΘΑ ιδρύθηκε το 2001 στη Νίκαια. Παρέχει, μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας, ποιοτικές νομικές υπηρεσίες σε όλους τους κλάδους του ποινικού, αστικού, εμπορικού και αλλοδαπού δικαίου, σε συνάρτηση με νομικές συμβουλές και διεκπεραιώσεις νομικών υποθέσεων.

Στόχος μας είναι ο χειρισμός και η διεκπεραίωση της κάθε υπόθεσης και η διασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, διατηρώντας διαρκή επαφή με τον πελάτη μας, ενημερώνοντάς τον για την εξέλιξη της υπόθεσης που μας έχει εμπιστευτεί, πάντα με ειλικρίνεια και εχεμύθεια.

Το γραφείο εξειδικεύεται στους κάτωθι τομείς:

Ποινικό δίκαιο σε όλο το φάσμα του, ήτοι κακουργήματα και πλημμελήματα, σε πρώτο βαθμό, ενώπιον Εφετείου και Αρείου Πάγου, τόσο κατά την ανακριτική διαδικασία και ενώπιον των δικαστικών συμβουλίων, όσο και ενώπιον ακροατηρίου, προς υπεράσπιση φυσικών και νομικών προσώπων.

Δίκαιο αλλοδαπών, ήτοι διεκπεραίωση εκδόσεων αδειών διαμονής, ιθαγένεια, προσφυγή σε διοικητικά δικαστήρια κατά απορριπτικών αποφάσεων.

Αστικό δίκαιο: Διαζύγια, διατροφές, επικοινωνία γονέων - τέκνων, υιοθεσία, προσβολή πατρότητας, αναγνώριση τέκνου, μισθωτικές διαφορές, κληρονομικό - δημοσίευση διαθήκης. Στο αστικό δίκαιο συμπεριλαμβάνονται και υπερχρεωμένα νοικοκυριά (νόμος Κατσέλη), αγοραπωλησίες ακινήτων, έλεγχος τίτλων, ιδιωτικά συμφωνητικά, εξώδικα.

Εμπορικό δίκαιο: Διαταγές πληρωμής από επιταγές, συναλλαγματικές, τιμολόγια, έλεγχος και κατακύρωση σήματος - ευρεσιτεχνιών, διεκδίκηση εμπορικών απαιτήσεων, πτωχεύσεις, αναγγελίες απαιτήσεων.

Εργατικές διαφορές: Καταγγελίες προς Επιθεώρηση Εργασίας, διευθέτηση εργατικών διαφορών, επίσχεση εργασίας.

Λοιπές υπηρεσίες: Επίσημες μεταφράσεις (αγγλικά), επικυρώσεις φωτοαντιγράφων - γνήσια αντίγραφα.