ΠΑΠΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Σισίνη Γ. 14-16 Ιλίσια Πλησίον HILTON, 11528 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107246948

Γεωγραφικό πλάτος: 23.753016996641044

Γεωγραφικό μήκος: 37.97749264783122

ΠΑΠΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - Αθήνα

Περιγραφή - ΠΑΠΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η κυρία ΠΑΠΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ είναι κλινική ψυχολόγος, με έδρα την Αθήνα. Ως κλινική ψυχολόγος, είναι ειδικευμένη στις ψυχικές δυσλειτουργίες, σε μεθόδους πρόληψης, αξιολόγησης (όταν χρειάζεται και με ψυχομετρικά μέσα), διάγνωσης και παρέμβασης (ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική, ψυχοεκπαίδευση), καθώς και σε μεθόδους έρευνας.

Είναι πτυχιούχος του προγράμματος ψυχολογίας (νυν τμήμα ψυχολογίας) του Πανεπιστημίου Αθηνών και του τριετούς μεταπτυχιακού ειδίκευσης στην κλινική ψυχολογία του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, με αριθμό πρωτοκόλλου 17058. Πέραν αυτών των σπουδών, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διαγνωστικής και θεραπευτικής, ετήσια και διετή, στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο και στην Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία.

Η εμπειρία της ξεκίνησε το 2004, μέσω οργανωμένων προγραμμάτων πρακτικής άσκησης, αλλά και εθελοντικής εργασίας σε διάφορους δημόσιους φορείς.

Εργάστηκε ως εξωτερική συνεργάτρια στο κέντρο κοινοτικής ψυχικής υγιεινής Βύρωνα - Καισαριανής της Α' ψυχιατρικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη μονάδα ψυχοκοινωνικής παρέμβασης για φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2010, ασκεί την ψυχολογία στο ιδιωτικό της γραφείο.

Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα και έχει στο ενεργητικό της, μαζί με άλλους συγγραφείς, 1 δημοσίευση σε ξένο περιοδικό και 16 ανακοινώσεις σε συνέδρια.

Παρέχει ψυχολογική αξιολόγηση, εάν χρειάζεται και με τη χρήση ψυχομετρικών μέσων (test), διάγνωση και ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική ή ψυχοεκπαίδευση, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε θεραπευόμενου.

Παρέχει ψυχοθεραπεία για ένα μεγάλο φάσμα προβλημάτων, όπως είναι τα συναισθηματικά προβλήματα (κατάθλιψη, δυσθυμία κ.ά.), τα προβλήματα άγχους (γενικευμένο άγχος, κρίσεις πανικού, φοβίες, ψυχαναγκασμοί κ.ά.) και τα προβλήματα σχέσεων.

Επίσης, παρέχει ψυχοθεραπεία, προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα διαταραχής προσωπικότητας, αυτοεκτίμησης και αυτογνωσίας, αλλά και θέματα, όπως ο θυμός και η διαχείριση κρίσεων.