ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Μαντζάρου 11 Κολωνάκι, 10672 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302103619595

Γεωγραφικό πλάτος: 23.737326257856466

Γεωγραφικό μήκος: 37.98080243070938

ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - Αθήνα

Περιγραφή - ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η κυρία ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, δικηγόρος παρ’ Εφέταις, διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα, το οποίο λειτουργεί εδώ και 8 χρόνια ακριβώς.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (LL.M.) στο Δημόσιο Διεθνές Ποινικό Δίκαιο (Public International Criminal Law) και ασκεί ανεξάρτητη δικηγορία (συμβουλευτική και δικαστηριακή).

Αναλαμβάνει το χειρισμό και την πλήρη υποστήριξη υποθέσεων αστικού δικαίου (οικογενειακό δίκαιο, μισθώσεις, κληρονομικά, τροχαία ατυχήματα, υποθέσεις υπερχρέωσης), ποινικού δικαίου, πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και σύνταξη δικογράφων, δικαστηριακές παραστάσεις και εξωδικαστικούς συμβιβασμούς.

Η ενασχόληση με τους συγκεκριμένους τομείς δικαίου, η επιτυχία στο χειρισμό σημαντικών και απαιτητικών υποθέσεων έχουν εδραιώσει τη θέση και τη φήμη του δικηγορικού γραφείου.

Με ιδιαίτερη έμφαση σε υποθέσεις που αφορούν οικογενειακό δίκαιο, διάσταση συζύγων, λύση γάμου, συναινετικό και 'αυτόματο' διαζύγιο, διαζύγιο με αντιδικία, επιμέλεια / γονική μέριμνα τέκνων, διατροφή συζύγων και τέκνων, επικοινωνία με τέκνα, μετοίκηση συζύγου. Επίσης, αναλαμβάνει συμφωνητικά διανομής κινητών και ακινήτων, αγωγές συμμετοχής σε συζυγικά αποκτήματα και περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Στο δικηγορικό γραφείο παρέχονται ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένες και αποτελεσματικές νομικές υπηρεσίες, με στόχο την καλύτερη προάσπιση των συμφερόντων του πελάτη.