ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 203 Πλησίον Μετρό Κατεχάκη, 11525 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302106712015

Γεωγραφικό πλάτος: 23.778446457942998

Γεωγραφικό μήκος: 37.995154418406294

ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ - Αθήνα

Περιγραφή - ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η τεχνική εταιρία ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ, που εδρεύει στην Αθήνα, είναι μια κατασκευαστική εταιρία που δραστηριοποιείται κυρίως στη μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή, ανακαίνιση σπιτιού.

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση σπιτιού, διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων και εξοχικών κατοικιών, καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όλες οι εργασίες γίνονται υπό την επίβλεψη μηχανικών Πολυτεχνείου διαφόρων ειδικοτήτων. Το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείται από έμπειρα στελέχη (μηχανικοί, τεχνικοί), τα οποία, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης, σας εξασφαλίζουν εγγυημένο αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνουμε σχεδιασμό και ανακαίνιση κουζίνας, σχεδιασμό και κατασκευή καινούργιου μπάνιου, τοποθέτηση πλακιδίων, καθώς και γυάλισμα - κατασκευή ξύλινου πατώματος.

Επίσης, ειδικευόμαστε στις τοποθετήσεις κουφωμάτων, ηλεκτρολογικές εργασίες, υδραυλικές εργασίες, μονώσεις και κατασκευές με γυψοσανίδα, ενώ παρέχουμε πόρτες εσωτερικές - πόρτες ασφαλείας. Αναλαμβάνουμε σοβατίσματα, ελαιοχρωματισμούς και χτισίματα - γκρεμίσματα και γενικότερα ό,τι απαιτείται σε μία ανακαίνιση.

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την Ελτέχνικα είναι πρόθυμοι να σας συμβουλέψουν σε ό,τι σας απασχολεί και, με γνώμονα την εμπειρία τους και την τεχνική τους κατάρτιση, να σας βοηθήσουν να έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Η εταιρία ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ προσδοκά να είναι δίπλα σας με συνέπεια και να γίνει ο πιο έμπιστος και καλός συνεργάτης σας.