ΗΡΙΔΑΝΟΣ - Οινόφυτα
Άλλο - Οινόφυτα Οινόφυτα - Βοιωτίας

Διεύθυνση: Πλατεία Αναγεννήσεως, 32009 Οινόφυτα Βοιωτίας

Τηλέφωνο: +306973232769

Γεωγραφικό πλάτος: 23.637649945053756

Γεωγραφικό μήκος: 38.309992777085

ΗΡΙΔΑΝΟΣ - Οινόφυτα

Περιγραφή - ΗΡΙΔΑΝΟΣ - Οινόφυτα Άλλο - Οινόφυτα Οινόφυτα - Βοιωτίας

Ο Ηριδανός, εδώ και 27 χρόνια, διαθέτει κατάστημα με βαπτιστικά - είδη γάμου στα Οινόφυτα.

Το όνομα της επιχείρησης είναι, πλέον, συνυφασμένο με την ικανότητά μας να μετατρέπουμε κάθε εκδήλωση σε αξέχαστη εμπειρία. Στόχος μας είναι να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας, με το ασύγκριτο επίπεδο επαγγελματισμού, έμπνευσης και φαντασίας που μας διακατέχει. Το κλειδί της επιτυχίας μας για κάθε εκδήλωση είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια και η ικανότητά μας να μετατρέπουμε κάθε γάμο και βάπτιση σε ένα αξέχαστο ταξίδι αναμνήσεων.

«Μπομπονιέρες, λουλούδια, προσκλητήρια, διακόσμηση...» υπάρχει τρόπος να τα βρω όλα χωρίς άγχος; Ελάτε σε εμάς να σας γνωρίσουμε και να επιλέξουμε μαζί αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει. Να συζητήσουμε για το ύφος του γάμου, αέρινο, κλασικό, χαλαρό, vintage, αλλά και να βρούμε τα ιδιαίτερα αντικείμενα που θα κάνουν τη διαφορά.

Κάθε γάμος και βάπτιση για τον Ηριδανό είναι μοναδικά. Ο επαγγελματισμός, η υψηλή αισθητική και η ευαισθησία της ιδιοκτήτριας Ευαγγελίας, η οποία έχει γνώσεις ανθοδεσίας και χρωματολογίας, κάνουν τον Ηριδανό πρωταγωνιστή στον ελληνικό χώρο.