ΞΥΛΑ ΞΕΡΑ ΞΗΡΟΜΑΜΟΣ - Βάρη
Άλλο - Βάρη Βάρη - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βάρης - Κορωπίου 33, 16672 Βάρη Αττικής

Τηλέφωνο: +302130294177

Γεωγραφικό πλάτος: 23.80779906071591

Γεωγραφικό μήκος: 37.83657772399309

ΞΥΛΑ ΞΕΡΑ ΞΗΡΟΜΑΜΟΣ - Βάρη

Περιγραφή - ΞΥΛΑ ΞΕΡΑ ΞΗΡΟΜΑΜΟΣ - Βάρη Άλλο - Βάρη Βάρη - Αττικής

Η επιχείρηση Ξύλα Ξερά Ξηρομάμος, με έδρα τη Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου, στη Βάρη, δραστηριοποιείται στην εμπορία, επεξεργασία και διανομή καυσόξυλων, κυρίως, στα νότια προάστια της Αττικής και όχι μόνο. Σε εμάς θα βρείτε καυσόξυλα εξαιρετικής ποιότητας, όλων των ειδών: οξιά, δρυς, πεύκο, πουρνάρι και ελιά.

Ο πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης είναι το τζάκι και οι ξυλόσομπες. Το μυστικό για να έχετε μια καλή φωτιά είναι να προμηθευτείτε ξύλα κομμένα στο κατάλληλο μέγεθος και με το σωστό ποσοστό υγρασίας. Φροντίζουμε πάντα, ώστε τα καυσόξυλα, που διαθέτουμε, να είναι στεγνά (με μηδενικό ποσοστό υγρασίας) και καλοκομμένα (κατάλληλα για τζάκι ή ξυλόσομπες).

Η καλύτερη εποχή, για να αγοράσετε τα καυσόξυλα της χρονιάς, είναι κατά τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς μήνες. Στο κατάστημά μας φροντίζουμε για τη σωστή αποθήκευση σε στεγασμένους χώρους όλων των καυσόξυλων.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, για τιμές και προσφορές στα καυσόξυλα, καθώς και για τους τρόπους μεταφοράς στο χώρο σας.

Η μεταφορά καυσόξυλων στο σπίτι σας παρέχεται άμεσα από την επιχείρησή μας.