ΔΕΛΗΚΑΡΗ ΒΕΝΕΤΙΑ - Παλαιό Φάληρο
Άλλο - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - Αττικής

Διεύθυνση: Ναϊάδων 130, 17562 Παλαιό Φάληρο Αττικής

Τηλέφωνο: +302104004138

Γεωγραφικό πλάτος: 23.703400041560005

Γεωγραφικό μήκος: 37.92540061128312

ΔΕΛΗΚΑΡΗ ΒΕΝΕΤΙΑ - Παλαιό Φάληρο

Περιγραφή - ΔΕΛΗΚΑΡΗ ΒΕΝΕΤΙΑ - Παλαιό Φάληρο Άλλο - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - Αττικής

Η κυρία ΔΕΛΗΚΑΡΗ ΒΕΝΕΤΙΑ ασχολείται με Ενεργειακές Επιθεωρήσεις στο Παλαιό Φάληρο.

Το τεχνικό γραφείο της Βενετίας Δεληκάρη και των συνεργατών της συνεχίζει τη μακρόχρονη πορεία της επιχείρησης που ίδρυσε το 1978 ο αρχιτέκτονας Γιώργος Δεληκάρης στον Πειραιά.

Η Βενετία Δεληκάρη είναι αρχιτέκτων μηχανικός του Ε.Μ.Π., με μεταπτυχιακό στην πολεοδομία - χωροταξία. Είναι πιστοποιημένη ενεργειακή επιθεωρήτρια Β’ τάξης και ελέγκτρια δόμησης.

Έχει βραβευτεί σε αρχιτεκτονικό διαγωνισμό με θέμα 'Μελέτη Ανάπλασης της Χερσαίας και Παράκτιας Ζώνης και Αισθητική Αναβάθμιση Όψεων Κτιρίων στο Παραλιακό Μέτωπο Νεάπολης'.Έχει συμμετάσχει με την επιστημονική της ιδιότητα στο συλλογικό έργο «Στερεά Ελλάδα, Εύβοια» των ταξιδιωτικών οδηγών Explorer. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων και της Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων.

Το τεχνικό γραφείο, που διατηρεί εδώ και 11 χρόνια στο Παλαιό Φάληρο, έχει καταξιωθεί, καθώς προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μηχανικού με ταχύτητα και συνέπεια. Το τεχνικό γραφείο έχει εκπονήσει πλήθος αρχιτεκτονικών μελετών υψηλής αισθητικής και έχει αναλάβει επιβλέψεις έργων σε διάφορες κλίμακες: από πολυώροφες οικοδομές και συγκροτήματα κατοικιών, ξενοδοχείων και άλλων χρήσεων μέχρι εσωτερικές διαμορφώσεις διαμερισμάτων και σχεδιασμό επίπλων.

Η ίδια και οι συνεργάτες της ενημερώνονται συστηματικά σχετικά με τις αλλαγές της νομοθεσίας περί αδειών δόμησης και αυθαιρέτων και έχουν αναλάβει περισσότερες από 200 υπαγωγές αυθαιρέτων διαφόρων περιπτώσεων.

Αναλαμβάνονται εξ ολοκλήρου άδειες λειτουργίας - γνωστοποιήσεις Κ.Υ.Ε. (Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος), απαλλάσσοντάς σας από τη γραφειοκρατία της συλλογής εγγράφων.

Το τεχνικό γραφείο εκδίδει Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης οικονομικά και με μεγάλη ταχύτητα.

Η εμπειρία και η συνεχής επιστημονική κατάρτιση συναντά τις προσιτές τιμές, καθώς παρέχονται μεγάλες εκπτώσεις στις αμοιβές μηχανικού.

Το τεχνικό γραφείο αναλαμβάνει ανακαινίσεις κατοικιών, καταστημάτων, γραφείων, ιατρείων, επίσης αναλαμβάνει την Έκδοση Οικοδομικών Αδειών και την Τακτοποίηση αυθαιρέτων.

Εκδίδει πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, άδειες λειτουργίας καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Βεβαιώσεις Μηχανικού για Μεταβίβαση Ακινήτων.

Ακόμη αναλαμβάνει την υπαγωγή ακινήτων στο πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’ οίκον 2 και τις συστάσεις οριζοντίων ιδιοκτησιών.

Τέλος, σχεδιάζει το εσωτερικό χώρο κατοικίας, καταστημάτων, πρωτότυπο έπιπλο υψηλής αισθητικής καθώς και έντυπο ,λογότυπο, επαγγελματική Κάρτα.