ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΑΦΟΙ ΑΕ - Κηφισιά
Άλλο - Κηφισιά Κηφισιά - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 230 Άγιος Δημήτριος, 14562 Κηφισιά Αττικής

Τηλέφωνο: +302169000449

Γεωγραφικό πλάτος: 23.811540058860867

Γεωγραφικό μήκος: 38.0719199719384

ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΑΦΟΙ ΑΕ - Κηφισιά

Περιγραφή - ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΑΦΟΙ ΑΕ - Κηφισιά Άλλο - Κηφισιά Κηφισιά - Αττικής

Τα Κέντρα Εφαρμογής μας ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΑΦΟΙ ΑΕ, στην Κηφισιά, εξειδικεύονται από το 1960 στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας με λύσεις και υπηρεσίες από έμπειρους ακοοπροθετιστές, που εγγυώνται σημαντική βελτίωση στην ποιότητα της ακοής.

Η εταιρεία μας απαριθμεί 4 καταστήματα σε Πειραιά, Άνοιξη, Κηφισιά και Χαλκίδα, καθώς και 29 συνεργάτες πανελλαδικά, καινοτομώντας στην πρόοδο της τεχνολογίας με αξιόπιστα προϊόντα και την εγγύηση της ποιότητας της Siemens Signia, παγκόσμιου ηγέτη στα ακουστικά βαρηκοΐας.

Προσφέρουμε άψογη και άμεση τεχνική υποστήριξη σε όλες τις εταιρείες και όλους τους τύπους ακουστικών. Είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε τη σωστή επιλογή για την πάθηση ακουστικού βοηθήματος για την καλύτερη επικοινωνία και την καλή ψυχολογία.

Έχουμε επιλέξει για εσάς: αθέατα ακουστικά, με ξεκάθαρο φυσικό ήχο, πλήρως αυτοματοποιημένα για άνετη και ξεκούραστη ακοή που εστιάζουν στον ομιλητή που θέλετε να ακούσετε και σας βοηθούν να ξεκαθαρίζετε μέσα στο θόρυβο. Ρυθμίζονται μέσω κινητού (smartphone), απαλύνουν τις εμβοές για φυσική ακοή όλη τη μέρα και παρέχουν βελτίωση ποιότητας καθημερινής επικοινωνίας.

Παρέχουμε ασυναγώνιστες τιμές, εγγύηση 2 - 3 έτη και είμαστε συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ.