ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - Νέα Ερυθραία
Άλλο - Νέα Ερυθραία Νέα Ερυθραία - Αττικής

Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 2-4 Ευαγγελίστρια, 14671 Νέα Ερυθραία Αττικής

Τηλέφωνο: +302106201113

Γεωγραφικό πλάτος: 23.816241405690857

Γεωγραφικό μήκος: 38.0884837834749

ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - Νέα Ερυθραία

Περιγραφή - ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - Νέα Ερυθραία Άλλο - Νέα Ερυθραία Νέα Ερυθραία - Αττικής

Ο Χρυσοχέρης Βασίλης, δερματολόγος - αφροδισιολόγος στη Νέα Ερυθραία, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και ολοκλήρωσε τις σπουδές υποχρεωτικής φοίτησης στα εκπαιδευτήρια 'Κωστέας Γείτονας' το 1996. Στη συνέχεια, ακολουθεί η φοίτησή του στην ιατρική στο πανεπιστήμιο Semmelweis της Ουγγαρίας, απ' όπου λαμβάνει και τον τίτλο του ιατρού το 2004.

Ειδικεύεται στην παθολογία στο νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι και συμπληρώνει την ειδίκευσή του στο κομμάτι της παθολογίας στη Σκωτία, και συγκεκριμένα στο Aberdeen Royal Infirmary. Ολοκληρώνει την εξειδίκευσή του στη δερματολογία - αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Αφροδισίων & Δερματικών Νόσων 'Α. Συγγρός'. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας της δερματολογίας, εκπαιδεύεται με υποτροφία στην πανεπιστημιακή δερματολογική κλινική Auschutz στο Denver των ΗΠΑ και παίρνει μέρος, επίσης, στο Euroderm Excellence στη Ρώμη, εκπροσωπώντας το νοσοκομείο 'Ανδρέας Συγγρός'.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας, καθώς και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας.

Ο ιατρός βρίσκεται εντός του κέντρου FOREVER CLINIC, που βρίσκεται στη Νέα Ερυθραία, και παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, με σεβασμό στις ανάγκες του εξεταζόμενου.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο ιατρείο μας αφορούν την κλινική δερματολογία (τη διάγνωση και αντιμετώπιση όλου του φάσματος των παθήσεων του δέρματος σε ενήλικες και παιδιά, καθώς επίσης και όλων των αφροδισίων νοσημάτων) και την αισθητική δερματολογία (αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη - μπότοξ & dysport - υαλουρονικό οξύ - νήματα pdo - αυτόλογη μεσοθεραπεία).