ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΓΑΦΩΝΑ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Σολωμού 54 Εξάρχεια, 10682 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302103822001

Γεωγραφικό πλάτος: 23.730892988910863

Γεωγραφικό μήκος: 37.98696169579012

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΓΑΦΩΝΑ - Αθήνα

Περιγραφή - ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΓΑΦΩΝΑ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η εταιρεία ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΓΑΦΩΝΑ είναι μία ελληνικής καταγωγής εταιρεία, η οποία εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σολωμού 54, στον 1ο όροφο, και ασχολείται με την επισκευή και το εμπόριο ηχητικών συστημάτων.

Ιδρύθηκε το 1973 από τον Αθανάσιο Πανταζόπουλο, ο οποίος από τότε μέχρι και σήμερα επισκευάζει ηχεία ο ίδιος μαζί με την έμπειρη ομάδα του. Έχει καταφέρει με την πολυετή πείρα και τεχνογνωσία του να καθιερώσει την επιχείρηση ως μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στον κλάδο του.

Το 1991, βλέποντας τις δραστηριότητες της επιχείρησης να αναπτύσσονται σημαντικά, μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο ιδιόκτητο οίκημα στην οδό Σολωμού 54, στον 1ο όροφο. Σήμερα, ακόμα και μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε ευχαριστημένους τους πελάτες και συνεργάτες μας, διατηρώντας σωστή σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής. Θεωρούμε πολύ σημαντικό σε κάθε επισκευή και υπηρεσία που αναλαμβάνουμε να μένει ευχαριστημένος ο πελάτης, σαν να ήταν για δική μας προσωπική εξυπηρέτηση και ευχαρίστηση.

Ειδικευόμαστε και αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε ηχεία όλων των εταιρειών, τόσο για ιδιωτικούς, όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ελέγξει την επισκευή του ηχείου του, και ακούγοντάς το, να προβεί, σε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία και αν έχει, στον υπεύθυνο και τεχνικό σύμβουλο της εταιρείας, Πανταζόπουλο Θανάση, ο οποίος είναι πρόθυμος να εξυπηρετήσει άμεσα, όπως κάνει 45 χρόνια τώρα.