ΜΑΡΞΥΛ Α.Β.Ε.Ε. - Περιστέρι
Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Διεύθυνση: Αιγαίου 28, 12136 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105761026

Γεωγραφικό πλάτος: 23.681077991618658

Γεωγραφικό μήκος: 38.00914392100761

ΜΑΡΞΥΛ Α.Β.Ε.Ε. - Περιστέρι

Περιγραφή - ΜΑΡΞΥΛ Α.Β.Ε.Ε. - Περιστέρι Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Η ΜΑΡΞΥΛ ΑΒΕΕ είναι μία σύγχρονη εταιρεία, με έδρα στο Περιστέρι, με αντικείμενο δραστηριότητας το Εμπόριο Ξυλείας.

Διαθέτει υλικά επιπλοποιίας, ξυλεία και προϊόντα ξύλου, όπως: πορτάκια κουζίνας - ντουλάπας, πάγκους κουζίνας, πόρτες εσωτερικές και ασφαλείας. Παρέχει πατώματα, μονωτικά, κεραμίδια, οικοδομική ξυλεία, μεντεσέδες και τροφοθήκες, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε μηχανισμούς, νεροχύτες, μπαταρίες κ.ά. Ακόμα, θα βρείτε ξυλεία και μονωτικά για στέγη, πέργκολα, χαγιάτια και συνθετικό υλικό WPS - απομίμηση ξύλου, ιδανικό για δάπεδα και περίφραξη.

Η εταιρεία συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές, εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικά κοστολόγια, ενώ, με μόνιμο stock προϊόντων σε στεγασμένους χώρους σε δύο σημεία της Αττικής, Περιστέρι και Αχαρναί, καλύπτει γρήγορα, άμεσα και με ποιοτικά προϊόντα όλες τις ανάγκες στο χώρο του ξύλου.

Παραδόσεις γίνονται με δικά μας γερανοφόρα οχήματα, μετά από συνεννόηση. Επιπλέον, η ΜΑΡΞΥΛ ΑΒΕΕ διαθέτει εξειδικευμένα μηχανήματα για κοπή επιφανειών, στις διαστάσεις που θέλετε, και συγκόλληση PVC.

Στη ΜΑΡΞΥΛ, σε ένα χώρο, με μια στάση, μπορείτε να καλύψετε, γρήγορα και οικονομικά, όλες σας τις ανάγκες στο χώρο του ξύλου.