ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ Α.Ε. - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 50 Ιλίσια, 11528 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107235080

Γεωγραφικό πλάτος: 23.751559103972102

Γεωγραφικό μήκος: 37.9776247709256

ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ Α.Ε. - Αθήνα

Περιγραφή - ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ Α.Ε. - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΑΕ είναι πρότυπο κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης και ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1984 από τον οραματιστή και ανθρωπιστή επιστήμονα, υφηγητή Νικόλαο Δημητρούλη - βιοχημικό αναπαραγωγής.

Είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας μελέτης στα, πλέον, γνωστά διεθνή κέντρα, σε συνεργασία με γνωστούς γυναικολόγους. Το 2000 τη σκυτάλη του κέντρου παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Δημητρούλης, μαιευτήρας - γυναικολόγος και γιός του ιδρυτή, ο οποίος συνεχίζει πιστά το σπουδαίο έργο της υποβοήθησης του ερχομού μιας νέας ζωής στον κόσμο μας.

Σήμερα, το Κέντρο Βιογενετικής λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό ως προς τις ανάγκες που προκύπτουν από το ιατρικό ιστορικό και το ιστορικό γονιμότητας του κάθε ζευγαριού, ξεχωριστά.

Εφαρμόζουμε σύγχρονες καινοτόμες θεραπείες και τεχνικές, με αποτέλεσμα να έχουμε υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Είμαστε συνεχώς κοντά σας, χωρίς φραγμούς και επιτυγχάνουμε αποτελεσματική θεραπεία, με κόστος, σε πολύ λογικά πλαίσια, έχοντας πάντα ως γνώμονα τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Η προσπάθεια είναι συλλογική για έναν ιερό σκοπό, όπως είναι αυτός της δημιουργίας μιας νέας ζωής.

Η τελική επιλογή της ομάδας μας για την πραγμάτωση του ονείρου σας είναι αποκλειστικά δική σας, γι’ αυτό και θέλουμε να σας προσκαλέσουμε να δείτε το κέντρο μας και να γνωριστούμε από κοντά πριν μας επιλέξετε!!!