ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Μαντζάρου Νικόλαου 5, 10672 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302103648261

Γεωγραφικό πλάτος: 23.7369852994308

Γεωγραφικό μήκος: 37.980621411614386

ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είναι Ψυχοθεραπευτής Συνθετικός Ψυχολόγος και εδρεύει στην Αθήνα. Τα πιο συνηθισμένα θέματα που 'φέρνουν' στη θεραπεία οι περισσότεροι συμβουλευόμενοι ανήκουν, κυρίως, στις παρακάτω κατηγορίες:

Προβληματισμοί: Διάφορες σκέψεις, διαφόρων κατηγοριών που σχετίζονται με τη ζωή, τις επιλογές σε αυτήν και, γενικώς, οτιδήποτε μπορεί να απασχολεί κάποιον/α, όπως ανησυχίες, ανασφάλεια, γενική δυσφορία, έλλειψη ενδιαφέροντος, αδυναμία επιλογών, αναζήτηση στόχων κ.λπ.

Διαχείριση καθημερινών δυσκολιών: Μικρές έως μεγάλες δυσκολίες που επηρεάζουν την ποιότητα της καθημερινής ζωής και προκαλούν δυσφορία και στενοχώρια. Εδώ ανήκουν ζητήματα σχετικά με καθημερινές ενέργειες & δραστηριότητες στην εργασία, προσωπικές, επαγγελματικές σχέσεις, διαχείριση χρόνου, προτεραιοτήτων κ.λπ.

Αντιμετώπιση ειδικών δυσκολιών: Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν δυσκολίες που απασχολούν έντονα κάποιον/α, κάτι που θέλει να κάνει και ή το κάνει λανθασμένα ή όχι επαρκώς ή δεν έχει τη δύναμη – θέληση να το κάνει. Επίσης, σε αυτή την κατηγορία ανήκουν θέματα αυτοπεποίθησης, διεκδικητικότητας, μελαγχολία, μοναξιά, απομόνωση, έντονη ανυπομονησία, αναζήτηση εργασίας κ.λπ.

Ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων: Ό,τι αφορά την επαφή με άλλους ανθρώπους, ζητήματα που έχουν σχέση με τη φιλία, την οικογένεια, τις πιο προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, τη θέσπιση ορίων, τις δυσκολίες στην απόκτηση ή διατήρηση σχέσεων, τα προβλήματα επικοινωνίας, την απογοήτευση, τις συναισθηματικές δυσκολίες κ.λπ.

Παράλληλα, μπορεί να πραγματοποιήσει Online συνεδρίες (Skype) με όλη την Ελλάδα. Οι συνεδρίες που πραγματοποιούνται, μέσω διαδικτύου, αποτελούν μια πολύ πρακτική λύση, και σήμερα τις επιλέγουν όλο και περισσότεροι συμβουλευόμενοι, καθώς παύει να υφίσταται το πρόβλημα χρόνου - υποχρεώσεων, γεωγραφικής απόστασης, μετακίνησης από και προς το γραφείο κ.λπ.

Ένας από τους κύριους λόγους που επιλέγει κάποιος αυτού του τύπου τις συνεδρίες, εάν δεν ισχύει κάποιος από τους πραναφερθέντες λόγους, είναι το ότι αισθάνεται πιο άνετα στο δικό του προσωπικό χώρο. Το βασικότερο πλεονέκτημα είναι ότι συχνά αυτή η 'άνεση' που νιώθει ο συμβουλευόμενος στο χώρο του έχει ως αποτέλεσμα να 'ανοιχτεί' πιο εύκολα και να συζητήσει και αναλύσει πιο ουσιαστικά τα θέματα που τον/την απασχολούν. Ταυτόχρονα, ένα, για άλλους μικρό και για άλλους μεγάλο, μειονέκτημα είναι ότι η συμβουλευτική / ψυχοθεραπεία, μέσω ίντερνετ, φαντάζει πιο απρόσωπη από το να έρθει κάποιος/α στο γραφείο με τη φυσική του παρουσία…