ΛΕΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια)
Άλλο - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) - Αττικής

Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 115 Άγιος Νικόλαος, 13123 Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Αττικής

Τηλέφωνο: +302105017887

Γεωγραφικό πλάτος: 23.698891831399216

Γεωγραφικό μήκος: 38.04581882944398

ΛΕΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια)

Περιγραφή - ΛΕΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Άλλο - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) - Αττικής

Ο ΛΕΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ PT, MDT, MT είναι φυσικοθεραπευτής, με ειδικότητα στην ορθοπεδική φυσικοθεραπεία, και επιστημονικός υπεύθυνος εξειδικευμένου κέντρου μυοσκελετικής φυσικοθεραπείας στο Ίλιον.

Επίσης, είναι κάτοχος μετεκπαιδευτικού διπλώματος στον ωτοβελονισμό χωρίς βελόνες - εφαρμογή laser, με εξειδίκευση στον οξύ και χρόνιο πόνο της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων.

Η επιστημονική κατάρτιση, οι μεταπτυχιακές εξειδικεύσεις, η ανθρωποκεντρική προσέγγιση, η εικοσαετής και πλέον εμπειρία, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι στοιχεία που μπορείτε να βασιστείτε για να τον επισκεφθείτε.

Σε προκαθορισμένο ραντεβού πριν την έναρξη των φυσικοθεραπειών και, μετά από λεπτομερή λήψη του ιστορικού, μεθοδική κλινική εξέταση και συνεκτίμηση, τυχόν, απεικονιστικών εξετάσεων (ακτινογραφίες, αξονικές, μαγνητικές κ.τ.λ.), καταρτίζεται το εξατομικευμένο θεραπευτικό πλάνο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του ασθενή.

Οι υπηρεσίες, που παρέχονται, είναι:

Ο βελονισμός με laser - ωτοβελονισμός χωρίς βελόνες, που είναι εξειδικευμένη και αποτελεσματική μέθοδος για τη θεραπεία του οξέος και χρόνιου πόνου της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων. Η εφαρμογή της είναι ανώδυνη και τα αποτελέσματα είναι άμεσα, από την πρώτη κιόλας συνεδρία, στον οξύ πόνο. Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε κεφαλαλγίες και ημικρανίες.

Η επιστημονική χειροπρακτική - Manual Therapy. Με τη χρήση ήπιων και ανώδυνων τεχνικών, γίνεται κινητοποίηση των σπονδύλων και των αρθρώσεων, με αποτέλεσμα την άμεση ανακούφιση του πόνου και την πλήρη αποκατάσταση του φυσιολογικού εύρους κίνησης.

Παράλληλα, προσφέρεται η ειδική ορθοπεδική - μυοσκελετική φυσικοθεραπεία. Το κέντρο διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και θεραπευτικά μέσα (laser, biofeedback, μαγνητικά πεδία, συσκευή θεραπευτικού υπερήχου, ηλεκτροθεραπείες, διαθερμίες, έλξεις, πρεσσοθεραπεία άνω και κάτω άκρου, δινόλουτρο- παραφινόλουτρο, όργανα θεραπευτικής άσκησης κ.τ.λ) που, μαζί με τη θεραπευτική μάλαξη, στην οποία δίνεται ιδιαίτερη έμφαση, σας βοηθούν να κινείστε, να αισθάνεστε και να ζείτε καλύτερα χωρίς πόνο.