ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Dr MED - Ζωγράφος
Άλλο - Ζωγράφος Ζωγράφος - Αττικής

Διεύθυνση: Νίκου Καζαντζάκη 69 Άγιος Γεώργιος, 15772 Ζωγράφος Αττικής

Τηλέφωνο: +302107790417

Γεωγραφικό πλάτος: 23.778631268142785

Γεωγραφικό μήκος: 37.971550073392216

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Dr MED - Ζωγράφος

Περιγραφή - ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Dr MED - Ζωγράφος Άλλο - Ζωγράφος Ζωγράφος - Αττικής

Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Dr MED, δερματολόγος - αφροδισιολόγος, διατηρεί ιατρείο στην περιοχή του Ζωγράφου και είναι συνεργάτης της Δερμοϊατρικής Αθηνών και της Βιοκλινικής Αθηνών. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας (2003). Ειδικεύθηκε στη Δερματολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Charité του Βερολίνου (Charité -Universitätsmedizin Berlin,) το 2010, και, εν συνεχεία, εργάσθηκε έως το Δεκέμβριο του 2012 στη δερματολογική κλινική του Πανεπιστημίου της Βόννης (Universitätsklinikum Bonn).

Από το 2013 υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης της Μονάδας Σπίλων και Μελανώματος στο Νοσοκομείο Α. Συγγρός, ενώ είναι και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Βερολίνου (2009) και απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών (1996), καθώς επίσης και μέλος πολυάριθμων ευρωπαϊκών και ελληνικών επιστημονικών εταιρειών, με συνεχές επιστημονικό, εκπαιδευτικό και κλινικό έργο.

Ο γιατρός έχει πολυετή εμπειρία στη δερματολογία ενηλίκων και παίδων με εξειδίκευση στη δερματική ογκολογία, σδερματοχειρουργική και στις νεώτερες δερματολογικές απεικονιστικές μεθόδους, όπως στον υπέρηχο, στη δερματοσκόπηση και στην χαρτογράφηση σπίλων.

Το φάσμα των κλινικών του ενδιαφερόντων συμπληρώνεται με την αφροδισιολογία (κονδυλώματα, μυκητιάσεις, ουρηθρίτιδες, σεξουαλικά μεταδιδόμενες παθήσεις).

Ακόμη, ο ιατρός ειδικεύεται στις φλεγμονώδεις παθήσεις του δέρματος (ψωρίαση, ατοπική δερματίτιδα, ακμή, ροδόχρους νόσος), καθώς και στις αυτοάνοσες παθήσεις του δέρματος και στις παθήσεις των τριχών. Παράλληλα, ειδικεύεται στην επεμβατική (lasers) και αισθητική δερματολογία.