ΚΟΥΡΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια)
Άλλο - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) - Αττικής

Διεύθυνση: 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας 3 Ριμινιτών - Ευαγγελίστρια, 13122 Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Αττικής

Τηλέφωνο: +302112101677

Γεωγραφικό πλάτος: 23.714407708819195

Γεωγραφικό μήκος: 38.032861133327

ΚΟΥΡΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια)

Περιγραφή - ΚΟΥΡΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Άλλο - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) - Αττικής

Η εταιρεία μας, Δάπεδα ΚΟΥΡΟΣ, με υπεύθυνο κατασκευής τον Κούρο Τρύφωνα, εξειδικεύεται στις διαμορφώσεις εξωτερικών και εσωτερικών χώρων και στα δάπεδα ειδικών απαιτήσεων για περισσότερα από 15 χρόνια, με έδρα στο Ίλιον (Νέα Λιόσια).

Είτε κάνετε ανακαίνιση είτε κατασκευάζετε εξαρχής τον χώρο σας, η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας προσφέρει την ιδανικότερη λύση που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες της οικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Με άριστες τεχνικές γνώσεις, ο Τρύφωνας Κούρος και το συνεργείο του αναλαμβάνουν για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών γύρω από τα δάπεδα μπετού. Μπορούμε να κάνουμε για εσάς: βιομηχανικά δάπεδα, εποξειδικά δάπεδα, σταμπωτά δάπεδα, αλλά και σταμπωτά επιτοίχια. Επίσης, αυτοεπιπεδούμενα δάπεδα, ράμπες και μονώσεις … είναι μόνο μερικές από τις λύσεις που μπορεί να σας προσφέρει η εταιρεία μας.

Σκοπός μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στις προσδοκίες των πελατών μας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ανταγωνιστικές τιμές, προκειμένου να έχουμε μια καλή και ομαλή συνεργασία, κατανοώντας και τις δύσκολες συνθήκες.