ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Γαλάτσι
Άλλο - Γαλάτσι Γαλάτσι - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Λάμπρου Βέικου 15-17, 11146 Γαλάτσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302102133000

Γεωγραφικό πλάτος: 23.753690071746764

Γεωγραφικό μήκος: 38.014572888438245

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Γαλάτσι

Περιγραφή - ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Γαλάτσι Άλλο - Γαλάτσι Γαλάτσι - Αττικής

Το δικηγορικό γραφείο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει ιδρυθεί από το έτος 1968 στο κέντρο της Αθήνας και από το έτος 2002 ευρίσκεται στο Γαλάτσι Αττικής. Διαθέτει έμπειρο προσωπικό, είναι άρτια οργανωμένο και μπορεί να χειριστεί και να φέρει εις πέρας υποθέσεις αστικού και ποινικού δικαίου.

Τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται και στη διαμεσολάβηση αστικών και εμπορικών υποθέσεων, τις οποίες διεκπεραιώνει στις εγκαταστάσεις του, και αναλαμβάνει υποθέσεις εξυγίανσης εμπορικών χρεών από επιχειρήσεις, καθώς και υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Το γραφείο μας χειρίζεται αστικές υποθέσεις, οικογενειακού δικαίου, υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, διατροφής τέκνων και διανομής περιουσίας μετά το διαζύγιο. Ασχολείται με τη ρύθμιση οφειλών ιδιωτών και πρόσφατα με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό επιχειρήσεων. Σαν κέντρο διαμεσολάβησης, με διαπιστευμένο διαμεσολαβητή του Υπουργείου Δικαιοσύνης το δικηγόρο - διαμεσολαβητή Κωνσταντίνο Τσιρώνη, διενεργεί διαμεσολάβηση σε υποθέσεις περιουσιακού χαρακτήρα οικογενειακού και εμπορικού δικαίου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του γραφείου του.

Η κοινωνική παρουσία του γραφείου είναι αξιοσημείωτη στον τομέα της ενδοοικογενειακής βίας, διότι συνεργάζεται αφιλοκερδώς με εξειδικευμένους συμβούλους ψυχικής υγείας και ψυχολόγους και προσθέτει μια, επιπλέον, βοήθεια σε όσους έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή βία και συμβάλλει στην αντιμετώπισή της.

To γραφείο είναι, επίσης, κοινωνικά ευαισθητοποιημένο, καθώς τα στελέχη του μετέχουν σε μη κερδοσκοπικό φορέα κατά της ενδοοικογενειακής βίας και της βίας κατά των γυναικών. Το γραφείο ασκεί δικαστηριακή, αλλά και συμβουλευτική δικηγορία σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις.

Οι συμβουλές του γραφείου στα φυσικά πρόσωπα και στις επιχειρήσεις παρέχονται χωρίς αμοιβή και χωρίς χρονοχρέωση, ενώ το γραφείο λειτουργεί καθημερινά, από τις 10.00 π.μ έως τις 10.00 μ.μ.

Συνεργάτης Δικηγόρος: Χρήστος Γκιντώνης, κιν. 6976756850.

Εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα.