24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - ΜΑΡΟΥΣΙ - Μαρούσι
Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Διεύθυνση: Σάμου 42, 15125 Μαρούσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302103652424

Γεωγραφικό πλάτος: 23.809402750741125

Γεωγραφικό μήκος: 38.03441442535564

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - ΜΑΡΟΥΣΙ - Μαρούσι

Περιγραφή - 24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - ΜΑΡΟΥΣΙ - Μαρούσι Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Η εταιρεία 24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - ΜΑΡΟΥΣΙ, δραστηριοποιείται στις κατασκευές αλουμινίου, διαθέτει εξειδικευμένους αλουμινάδες, άριστα εκπαιδευμένους και με μεγάλη εμπειρία, έτοιμους να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία σχετική με αλουμίνια στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο, άμεσα, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα και σε ασυναγώνιστες τιμές.

Στόχος μας είναι να δώσουμε άμεση και οικονομική λύση στο πρόβλημά σας και εγγυόμαστε για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Καλέστε μας τώρα και ένας επαγγελματίας αλουμινάς θα έρθει στο χώρο σας 24 ώρες το 24ωρο, έχοντας μαζί του επαγγελματικά εργαλεία, για να δώσει άμεση λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Αναλαμβάνουμε επισκευή αλουμινίων, αλουμινοκατασκευές και οτιδήποτε σχετίζεται με αλουμίνια. Είτε πρόκειται για επισκευή πόρτας αλουμινίου ή παραθύρου, είτε για επισκευές κουφωμάτων αλουμινίου, είτε καθαρισμό αλουμινίου απο άλατα, ο έμπειρος αλουμινάς μας θα κάνει το αδύνατο δυνατό, για να μείνετε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Με πάνω από 23 χρόνια πείρα, η εταιρεία και όλοι οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις, για να δώσουν λύση σε οποιαδήποτε πρόκληση. Προτεραιότητά μας είναι ο σεβασμός προς όλους τους πελάτες μας, κατανοώντας τις ανάγκες και τη δύσκολη οικονομική περίοδο που όλοι μαζί διανύουμε, και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αν χρειάζεστε αλουμίνια, καλέστε μας τώρα και ένας έμπειρος αλουμινάς θα είναι σύντομα κοντά σας. Η άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας είναι χαρά μας!