ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ - Καλλιθέα
Άλλο - Καλλιθέα Καλλιθέα - Αττικής

Διεύθυνση: Χαροκόπου Παναγή 49 Χαροκόπου, 17671 Καλλιθέα Αττικής

Τηλέφωνο: +302109578210

Γεωγραφικό πλάτος: 23.71033940142204

Γεωγραφικό μήκος: 37.95764808808971

ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ - Καλλιθέα

Περιγραφή - ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ - Καλλιθέα Άλλο - Καλλιθέα Καλλιθέα - Αττικής

Στην ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, στην Καλλιθέα, ασχολούμαστε με τη διαχείριση κτιρίων και πολυκατοικιών - έκδοση κοινοχρήστων. Το τμήμα διαχείρισης πολυκατοικιών, που έχουμε δημιουργήσει, προσφέρει στους ενοίκους της πολυκατοικίας όχι μόνο εξυπηρέτηση, αλλά και ασφάλεια. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών και αποτελούν την πλέον ολοκληρωμένη λύση για την πολυκατοικία σας.

Πολλές φορές, στις πολυκατοικίες, προκύπτουν διαφωνίες μεταξύ των ενοίκων, ως προς τη διαχείριση του κτιρίου, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη αυτής της διαχείρισης. Η εταιρεία μας σάς απαλλάσσει από όλα αυτά τα προβλήματα, αναλαμβάνοντας την πλήρη διαχείριση του κτιρίου σας, και, μάλιστα, προσφέροντας τις πλέον ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, προβαίνουμε στην έκδοση των λογαριασμών της πολυκατοικίας σας με ακρίβεια και συνέπεια, παρέχουμε εξειδικευμένα συνεργεία για διάφορες απαραίτητες και σημαντικές εργασίες του κτιρίου σας, όπως η απολύμανση του χώρου, ενώ φροντίζουμε, επίσης, για την προμήθεια πετρελαίου, την αναγόμωση των πυροσβεστήρων σας και την καθαριότητα. Κι όλα αυτά, χωρίς δεσμεύσεις και ειδικούς όρους συνεργασίας, με προσιτές τιμές και εγγυημένη εργασία.