ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ - Αργυρούπολη
Άλλο - Αργυρούπολη Αργυρούπολη - Αττικής

Διεύθυνση: Αβέρωφ 12 - 14, 16452 Αργυρούπολη Αττικής

Τηλέφωνο: +302109633064

Γεωγραφικό πλάτος: 23.75140199074035

Γεωγραφικό μήκος: 37.89922997633518

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ - Αργυρούπολη

Περιγραφή - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ - Αργυρούπολη Άλλο - Αργυρούπολη Αργυρούπολη - Αττικής

Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη, στην Αργυρούπολη, βρίσκονται, από το 1974, στην πρωτοπορία της εκπαίδευσης και, με το σημαντικό τους έργο, ακολουθώντας συνεχώς ανοδική πορεία, έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση της εκπαιδευτικής κοινότητας και της κοινωνίας μας.

Η Σχολή περιλαμβάνει: παιδικό σταθμό, νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, γενικό λύκειο, ωδείο, καθώς και κέντρο ξένων γλωσσών, κέντρο πληροφορικής και θερινό σχολείο.

Σχολείο λίγων μαθητών, στην αρχή, μπόρεσε στη συνέχεια -προπορευόμενο πάντα της εποχής του- να συναγωνιστεί τα αρχαιότερα και ιστορικά ιδιωτικά σχολεία που λειτουργούσαν και λειτουργούν στην Αττική και να ισχυροποιήσει την παρουσία του στο χώρο της εκπαίδευσης.

Σήμερα, στεγάζεται σε συγκρότημα διδακτηρίων στην Αργυρούπολη και σε έκταση 5.000 τ.μ. με: 40 άνετες και φωτεινές αίθουσες διδασκαλίας, εφοδιασμένες με διαδραστικό πίνακα, και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια φυσικοχημείας και πληροφορικής.

Περιλαμβάνει αίθουσες καλλιτεχνικών - μουσικής (με 15 αρμόνια και άλλα μουσικά όργανα), studio, θέατρο άρτια εξοπλισμένο, δανειστική βιβλιοθήκη και αίθουσα διαλέξεων.

Διαθέτει κλειστά γυμναστήρια, γυμναστήριο αυτοάμυνας και γήπεδα πολλαπλής άθλησης (μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ποδοσφαίρου και χάντμπολ).

Τα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη στελεχώνονται από επιστημονικό και διδακτικό προσωπικό, το οποίο διακρίνεται για την άρτια παιδαγωγική του κατάρτιση, πιστοποιημένη και με μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, και μοιράζεται το όραμα για ένα σύγχρονο και χαρούμενο σχολείο, ένα σχολείο, στο οποίο η κάθε μέρα είναι γιορτή.