ΙΝΟΜΑΚ Α.Β.Ε.Ε. - Κορωπί
Άλλο - Κορωπί Κορωπί - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοσθένους Άγιος Γεώργιος Τ.Θ. 169, 19441 Κορωπί Αττικής

Τηλέφωνο: +302106624224

Γεωγραφικό πλάτος: 23.826774661416863

Γεωγραφικό μήκος: 37.92539450917996

ΙΝΟΜΑΚ Α.Β.Ε.Ε. - Κορωπί

Περιγραφή - ΙΝΟΜΑΚ Α.Β.Ε.Ε. - Κορωπί Άλλο - Κορωπί Κορωπί - Αττικής

Η ΙΝΟΜΑΚ ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στον χώρο των Επαγγελματικών Ψυγείων και έχει τις κεντρικές της εγκαταστάσεις, καθώς και την παραγωγική μονάδα στο Κορωπί Αττικής, σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το Διεθνές Αεροδρόμιο 'Ελευθέριος Βενιζέλος'. Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1976 και η πορεία, που έχει διανύσει μέχρι και σήμερα, είναι σημαντική και θεωρείται ως μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της μαζικής εστίασης στην Ελλάδα, αλλά και με σημαντική παρουσία στις διεθνείς αγορές & σε περισσότερες από 34 χώρες.

Η γκάμα των προϊόντων της αποτελείται από επαγγελματικά ψυγεία, θερμαινόμενες συσκευές μαζικής εστίασης, καθώς και επιλεγμένες ουδέτερες κατασκευές από ανοξείδωτο χάλυβα. Πιο συγκεκριμένα, κατασκευάζει ψυγεία θαλάμους, ψυγεία πάγκους για γενική, αλλά και ειδική χρήση, και ψυγεία σαλατών.

Επίσης, κατασκευάζει μπαιν μαρί, θερμαινόμενα ερμάρια, αλλά και ουδέτερα ερμάρια και, μεταξύ άλλων, ποτηριέρες και τραπέζια εργασίας.

Κεντρικές αξίες της εταιρείας είναι η συνέπεια, η υποστήριξη και η ποιότητα σε όλες τις εκφάνσεις τους. Αξίες που είναι συνώνυμες με το όνομα της ΙΝΟΜΑΚ και την οδηγούν, εδώ και τέσσερις δεκαετίες, με επιτυχία.