ΠΑΣΧΟΥ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ M.Sc - Περιστέρι
Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Διεύθυνση: Βεάκη Αιμίλιου 15Α Ευαγγελίστρια, 12134 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105747473

Γεωγραφικό πλάτος: 23.695147414872302

Γεωγραφικό μήκος: 38.01157864038498

ΠΑΣΧΟΥ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ M.Sc - Περιστέρι

Περιγραφή - ΠΑΣΧΟΥ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ M.Sc - Περιστέρι Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

H ΠΑΣΧΟΥ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ MSc είναι ψυχολόγος, με έδρα στο Περιστέρι, απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) από το ίδιο πανεπιστήμιο. Έχει άρτια εκπαιδευτεί στο πρόγραμμα ειδίκευσης στην ψυχοθεραπεία ομάδας, ατόμου, ζεύγους και οικογένειας από την Εταιρεία Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Θεραπείας.

Έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία, έχοντας εργαστεί με παιδιά με αυτισμό, μαθησιακές δυσκολίες, σύνδρομο Down, νοητική υστέρηση, σε κέντρο ειδικών θεραπειών και αποκατάστασης.

Έχει εμπειρία με ψυχωσικούς και οριακούς ασθενείς στα πλαίσια του ΨΝΑ. Επίσης, έχει εργαστεί στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού, παρέχοντας συμβουλευτική στους ασθενείς των εξωτερικών ιατρείων, αλλά και ψυχολογική υποστήριξη σε νοσηλευόμενους ασθενείς των κλινικών του νοσοκομείου, στα πλαίσια της διασυνδετικής ψυχιατρικής.

Πραγματοποιούνται συνεδρίες για: προβλήματα σχέσεων, γάμου, διαζύγιο, χωρισμό, πένθος, αποχωρισμό σημαντικών προσώπων και επαγγελματικό στρες.

Επίσης, αντιμετωπίζονται το άγχος, οι φοβίες, η κατάθλιψη, οι κρίσεις πανικού, τα ψυχοσωματικά προβλήματα, οι διατροφικές διαταραχές - ανορεξία, οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες (προβλήματα στύσης, προβλήματα σεξουαλικής επιθυμίας).

Ακόμα, αντιμετωπίζεται η χρήση ουσιών και η εξάρτηση από το διαδίκτυο και τα τυχερά παιχνίδια.

Παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, πρόληψη, βελτίωση της επικοινωνίας, εκπαίδευση για αυτογνωσία - αυτοβελτίωση - αυτοεκτίμηση, καθώς και εκπαίδευση στη διαχείριση συναισθημάτων και ειδικών καταστάσεων.