ΚΟΝΤΟΥ ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια)
Άλλο - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) - Αττικής

Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 106 & Δαβάκη 20 Άγιος Νικόλαος, 13123 Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Αττικής

Τηλέφωνο: +302105014830

Γεωγραφικό πλάτος: 23.698454578010686

Γεωγραφικό μήκος: 38.046836149930016

ΚΟΝΤΟΥ ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια)

Περιγραφή - ΚΟΝΤΟΥ ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Άλλο - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) - Αττικής

Η επιχείρηση ΚΟΝΤΟΥ ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ, η οποία απασχολεί έμπειρους μαραγκούς, αναλαμβάνει Ξυλουργικές Εργασίες από το 1963, με έδρα το Ίλιον (Νέα Λιόσια).

Μέχρι και σήμερα, παραμένει ένα από τα πρώτα ονόματα στο χώρο, χάρη στην υψηλή αισθητική, τον έξοχο σχεδιασμό και την κορυφαία αντοχή των υλικών που εφαρμόζει στις κατασκευές της, παράλληλα με τη λειτουργικότητα που τις χαρακτηρίζει.

Η επιχείρηση παράγει μοναδικές δημιουργίες από ξύλο, για κάθε γούστο και ανάγκη, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό. Όλες οι κατασκευές είναι μοναδικές, καθώς κάθε χώρος είναι ξεχωριστός. Καμία κατασκευή δεν υπόκειται σε τυποποιημένα μέτρα και μπορεί να σχεδιαστεί στα μέτρα του χώρου σας, δίχως να μείνουν ανεκμετάλλευτα κενά.

Κάθε έργο, αρχικά, σχεδιάζεται με τη χρήση σχεδιαστικού προγράμματος (AutoCAD) και, στη συνέχεια, προβάλλεται τρισδιάστατα στον πελάτη, ώστε να έχει τη δυνατότητα παρέμβασης προ υλοποίησης.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η επιχείρηση προέρχονται πάντα από διεθνείς οίκους, που διαθέτουν πιστοποιήσεις ISO και η ξυλεία προέρχεται από ελεγχόμενη υλοτόμηση δασών.

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και δικά της μεταφορικά μέσα, εξασφαλίζοντας έτσι προσιτές τιμές και δωρεάν μεταφορά των προϊόντων της προς όλη την Ελλάδα. Τέλος, εγγυάται για τη δημιουργία οποιασδήποτε κατασκευής από ξύλο, σε οποιαδήποτε διάσταση - χρώμα και σχέδιο τής ζητηθεί.

Ξυλεία μόνο από σημεία ελεγχόμενης υλοτόμησης - Προστασία του περιβάλλοντος.