ΚΡΙΚΟΣ Α.Ε. - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Αλκιβιάδου 9 Πλατεία Βάθης, 10439 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302108821041

Γεωγραφικό πλάτος: 23.725813670817622

Γεωγραφικό μήκος: 37.99012248813123

ΚΡΙΚΟΣ Α.Ε. - Αθήνα

Περιγραφή - ΚΡΙΚΟΣ Α.Ε. - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η επιχείρηση ΚΡΙΚΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1966 στην Αθήνα, δραστηριοποιούμενη στην εμπορία συσκευών θέρμανσης, καυστήρων - κυκλοφορητών, λεβήτων ξύλου - πετρελαίου - αερίου, καθώς και μπόιλερ. Τα προϊόντα που εμπορεύεται είναι πιστοποιημένα, σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες και τις διεθνείς προδιαγραφές.

Η εταιρεία εμπορεύεται, επίσης, μαντεμένια θερμαντικά σώματα, σόμπες pellet, νερού, πάνελ θέρμανσης, καθώς και σώματα λουτρού.

Η ΚΡΙΚΟΣ ΑΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της CIB UNIGAS, εταιρείας με ειδίκευση στην παραγωγή καυστήρων.

Από τότε που άρχισε η χρήση του φυσικού αερίου στη χώρα μας, η αντιπροσωπεία της CIB UNIGAS αποκτά άλλο ενδιαφέρον, αφού η εν λόγω εταιρεία διαθέτει πολυετή εμπειρία στις εφαρμογές φυσικού αερίου και έχει πλέον καθιερωθεί ως μια από τις πιο φερέγγυες εταιρείες διεθνώς στις εφαρμογές αερίου.

Η εταιρεία CIB UNIGAS φέρνει τη λύση στον καυστήρα. Παράγει αποκλειστικά πιεστικούς καυστήρες, ρευστών καυσίμων, μέχρι και 55.000.000 θερμίδες. Οι καυστήρες της CIB UNIGAS είναι κατάλληλοι για καύση μαζούτ, ελαφρού πετρελαίου (DIESEL), οικολογικών καυσίμων (ECODEN, ECOFUEL). Επίσης, είναι κατάλληλοι για καύση υγραερίου (GPL), φυσικού αερίου (NAT. GAS), βιοαερίου (BIOGAS), μειγμάτων αερίων.

Τους καυστήρες χαρακτηρίζει η υψηλή ποιότητα κατασκευής, η εύκολη συντήρηση και ρύθμιση, τα ποιοτικά περιφερειακά εξαρτήματα και η ανταγωνιστική τιμή τους. Διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, ανταποκρινόμενοι σε όλες τις απαιτήσεις υψηλής απόδοσης, με παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος.