ΓΡΑΜΜΙΚΗ Α - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑ - Θεσσαλονίκη
Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: Φράγκων 13, 54626 Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: +302310577070

Γεωγραφικό πλάτος: 22.937175143300653

Γεωγραφικό μήκος: 40.63775684149853

ΓΡΑΜΜΙΚΗ Α - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΓΡΑΜΜΙΚΗ Α - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑ - Θεσσαλονίκη Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία ΓΡΑΜΜΙΚΗ Α - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑ ιδρύθηκε το 2005, έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο χώρο της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης χώρων. Εξυπηρετεί έργα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Αντικείμενο του Architecture + Design Studio Grammiki a είναι η παροχή μίας ευρείας γκάμας υπηρεσιών, που αφορούν την αρχιτεκτονική, διακόσμηση και ανακαίνιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Στόχος της μελέτης και του σχεδιασμού επαγγελματικών χώρων είναι η ανάδειξη της μοναδικότητας και η δημιουργία μιας ξεχωριστής εταιρικής ταυτότητας, με υψηλή αισθητική και εργονομία χώρου.

Προσφέρουμε εξειδικευμένο και πρωτοποριακό σχεδιασμό χώρου, πλήρη και λεπτομερή μελέτη χώρου, ταχύτατη παράδοση έργου, προσωπική φροντίδα και διαρκή επίβλεψη έργου.

Αναλαμβάνουμε έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας, επαγγελματικούς και εμπορικούς χώρους, καθώς και κατοικίες. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, τη διακόσμηση και την ανακαίνιση ξενοδοχείων, φαρμακείων, ιατρείων, γραφείων, οινοποιείων, cafe bar και χώρων εστίασης, εκπαιδευτηρίων, χώρων φροντίδας και αισθητικής, εμπορικών και εκθεσιακών χώρων.

Η προσιτή διακόσμηση για όλους:

Το Design Studio Grammiki a από το 2005 εισήγαγε την καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα -στον τομέα σχεδιασμού και διακόσμησης- υπηρεσία online design - διακόσμηση χώρου μέσω internet, με αποτέλεσμα να γίνει η διακόσμηση το προσιτό όνειρο για όλους, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού και αν βρίσκονται. Μια υπηρεσία με τεράστιο οικονομικό όφελος.