ΓΥΨΟΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ THE ART OF GYPSUM - Γλυφάδα
Άλλο - Γλυφάδα Γλυφάδα - Αττικής

Διεύθυνση: Ταινάρου 87Β Τερψιθέα, 16561 Γλυφάδα Αττικής

Τηλέφωνο: +302109647484

Γεωγραφικό πλάτος: 23.774226634976333

Γεωγραφικό μήκος: 37.88919041693554

ΓΥΨΟΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ THE ART OF GYPSUM - Γλυφάδα

Περιγραφή - ΓΥΨΟΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ THE ART OF GYPSUM - Γλυφάδα Άλλο - Γλυφάδα Γλυφάδα - Αττικής

Η ΓΥΨΟΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ THE ART OF GYPSUM, στη Γλυφάδα, είναι μία εταιρεία με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της δόμησης και διακόσμησης, αναλαμβάνοντας γύψινες διακοσμήσεις και κατασκευές.

Συνεχίζει μία παράδοση 7 γενεών, με στόχο τον εκσυγχρονισμό, διεκδικώντας την πρωτοπορία της αλλαγής για το μέλλον, έτσι ώστε να παραμείνει διαχρονική για ακόμα περισσότερες γενιές. Έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει αποτελεσματικά, πέρα από τα όρια κάθε φαντασίας, ακόμα και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες.

Πλαισιώνεται από έμπειρους συνεργάτες με βαθιές καταβολές στην τέχνη και στην τεχνική με ταλέντο, έμπνευση και δημιουργία, οι οποίοι είναι πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα. Η εμπιστοσύνη που εισέπραξε η εταιρεία, στη μακρόχρονη πορεία της, της έδωσε την ώθηση να διεισδύσει δυναμικά και στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων και οικιών.

Δραστηριοποιείται δυναμικά στις θερμοπροσόψεις απλών και μεταλλικών κτιρίων, με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο. Μελετάει, σχεδιάζει και υλοποιεί, μεριμνώντας πάντα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό και πρωτοποριακό με συνέπεια, υπευθυνότητα και, κυρίως, αγάπη για το άριστο αποτέλεσμα.