ΑΝΕΛΚΥΣΗ - LIFT - Καλλιθέα
Άλλο - Καλλιθέα Καλλιθέα - Αττικής

Διεύθυνση: Ατθίδων 70 Χαροκόπου, 17671 Καλλιθέα Αττικής

Τηλέφωνο: +302109530846

Γεωγραφικό πλάτος: 23.709898405794814

Γεωγραφικό μήκος: 37.95979206960428

ΑΝΕΛΚΥΣΗ - LIFT - Καλλιθέα

Περιγραφή - ΑΝΕΛΚΥΣΗ - LIFT - Καλλιθέα Άλλο - Καλλιθέα Καλλιθέα - Αττικής

Το τεχνικό γραφείο ΑΝΕΛΚΥΣΗ LIFT - ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ, με έδρα την Καλλιθέα, ασχολείται με Ανελκυστήρες (Ασανσέρ). Ιδρύθηκε το 1994 από τον Μαραγκάκη Κων/νο, Πτυχιούχο Μηχανολόγο Μηχανικό. Η έδρα της εταιρείας και τα γραφεία της στεγάζονται σε ιδιόκτητο κτίριο, στην Καλλιθέα.

Είναι μια δυναμικά εξελισσόμενη επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση, στη συντήρηση και στην επισκευή, καθώς και στην αντικατάσταση, στην αναβάθμιση, στον έλεγχο - πιστοποίηση και στην έκδοση άδειας, σε όλους τους τύπους των ανελκυστήρων (Μηχανικός, Υδραυλικός, Compact, ανελκυστήρας χωρίς μηχανοστάσιο, MRL, ανυψωτικά μηχανήματα, ασανσέρ αυτοκινήτων - φαγητών - εστιατορίων, θάλαμος κ.ά.).

Έχουμε υψηλά στάνταρ στην ποιότητα των υλικών, αλλά και στην εργασία τοποθέτησής τους, έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε την άριστη λειτουργία του μηχανήματος και να επιτυγχάνουμε τη μέγιστη ασφάλειά του.

Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και συνδυάζουμε την καλαισθησία με τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια, έτσι ώστε το τελικό προϊόν να υπερκαλύπτει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Και επειδή, για να είσαι μπροστά, πρέπει να είσαι ενημερωμένος, η εταιρεία μας δίνει μεγάλη βαρύτητα στη συνεχή επιμόρφωση στις νέες τεχνολογίες, τόσο των ηγετικών στελεχών, όσο και του προσωπικού της.