ΑΠΟΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ BSc, PgD, MSc - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Κυψέλης 99 Κυψέλη, 11361 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302108817991

Γεωγραφικό πλάτος: 23.74146496466659

Γεωγραφικό μήκος: 38.002009814383385

ΑΠΟΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ BSc, PgD, MSc - Αθήνα

Περιγραφή - ΑΠΟΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ BSc, PgD, MSc - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο ΑΠΟΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ BSc, PgD, MSc είναι ψυχολόγος, με έδρα στην Αθήνα. Η προσωποκεντρική προσέγγιση, την οποία υιοθετεί, θεωρεί ότι οι άνθρωποι διαθέτουν τα εφόδια να επιλύσουν τα ποικίλα ψυχολογικά προβλήματά τους, εφόσον τους παρασχεθεί το κατάλληλο θεραπευτικό περιβάλλον. Η θεραπεία ενδυναμώνει τον πελάτη, ώστε να απολαμβάνει πιο ολοκληρωμένη ζωή.

Ο ψυχολόγος διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου και είναι ακαδημαϊκός συνεργάτης του Athenian College, εξωτερικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Ψυχοκοινωνικών Μελετών Β. Ελλάδας και εισηγητής σε ημερίδες.

Σπουδές: Έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα ψυχολογίας στο Ε.Κ.Π.Α, PgD: Strathglyde University, Master of Science: Ψυχική Υγεία - Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εκπαιδεύτηκε στην προσωποκεντρική ατομική, ομαδική και οικογενειακή συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία (ΚΕΠΠ - ICPS) στη Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας του Ψ.Ν.Α., στην Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου, καθώς και στο Τεστ Μελανοκηλίδων Rorchach.

Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, έγκριτο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής, (τ. Πρόεδρος 2009 - 2011), μέλος της Ομάδας Δράσης των Συμβούλων χωρίς Σύνορα (ΣχΣ), μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής και της WAPCEPC (World Association for Person Centered & Experiential Psychotherapy & Counselling).

Πραγματοποίησε μεταφράσεις άρθρων προσωποκεντρικής προσέγγισης και δημοσιεύσεις σε πρακτικά διεθνούς συνεδρίου (2009) και στο περιοδικό «Ψυχιατρική».