ΣΤΕΓΗ ΑΓΑΠΗΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Σ.Α. - Παιανία
Άλλο - Παιανία Παιανία - Αττικής

Διεύθυνση: Άγιος Νικόλαος Κέντρο, 19002 Παιανία Αττικής

Τηλέφωνο: +302106645521

Γεωγραφικό πλάτος: 23.843404223685546

Γεωγραφικό μήκος: 37.93871191545276

ΣΤΕΓΗ ΑΓΑΠΗΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Σ.Α. - Παιανία

Περιγραφή - ΣΤΕΓΗ ΑΓΑΠΗΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Σ.Α. - Παιανία Άλλο - Παιανία Παιανία - Αττικής

Η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων ΣΤΕΓΗ ΑΓΑΠΗΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑ, στην Παιανία, είναι ένας χώρος δεκαέξι στρεμμάτων, καταπράσινος, έτοιμος για να φιλοξενήσει τους ηλικιωμένους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του.

Ένα τριώροφο οικοδόμημα με δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια, με ιδιαίτερο λουτρό, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οικοτρόφων του.

Ένας χώρος που φτιάχτηκε με αγάπη για την τρίτη ηλικία, με άνετους κοινόχρηστους χώρους, αίθουσες διαλέξεων, εορταστικών εκδηλώσεων και κινηματογράφου, βιβλιοθήκη και αναγνωστήριο, θερμοκήπιο, με εντευκτήρια και ευρύχωρο εστιατόριο, περιποιημένους κήπους, λίμνες, σιντριβάνια κ.ά.

Έτσι, οι οικότροφοι μπορούν να γεμίζουν τις ώρες της ημέρας τους συμμετέχοντας σε ποικίλες εκδηλώσεις, για να νιώθουν ενεργοί και να περνούν ευχάριστα.

Το ειδικευμένο προσωπικό της Στέγης Αγάπης (ιατρός, νοσοκόμες, κοινωνική λειτουργός κ.λπ.) εργάζεται κοντά στους ηλικιωμένους, με αγάπη, αλλά και ευσυνειδησία, προσφέροντάς τους βοήθεια, παρηγοριά και διεξόδους στα προβλήματά τους. Στο χώρο της Στέγης Αγάπης υπάρχουν δύο ιεροί ναοί, σε έναν εκ των οποίων, εκ περιτροπής, τελείται η θεία λειτουργία κάθε Κυριακή και στις μεγάλες εορτές.

Η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Στέγη Αγάπης είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, διοικείται από 7μελές διοικητικό συμβούλιο και τελεί υπό την εποπτεία και τον έλεγχο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η μονάδα λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως και το επισκεπτήριο κοινού είναι 10:00 - 14:00 και 17:00 - 20:00.