ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΑ PGD, MSC, PGDP - Παλαιό Φάληρο
Άλλο - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - Αττικής

Διεύθυνση: Αμαζόνων 10 Άγιος Πέτρος, 17563 Παλαιό Φάληρο Αττικής

Τηλέφωνο: +302109835581

Γεωγραφικό πλάτος: 23.707200127975565

Γεωγραφικό μήκος: 37.925464204558374

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΑ PGD, MSC, PGDP - Παλαιό Φάληρο

Περιγραφή - ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΑ PGD, MSC, PGDP - Παλαιό Φάληρο Άλλο - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - Αττικής

Η ψυχολόγος Αποστολοπούλου Αγγέλικα PGD, MSC, PGDP διατηρεί ιατρείο στο Παλαιό Φάληρο.

Παρέχει ατομική ψυχοθεραπεία και θεραπεία ζεύγους με εξειδίκευση σε: διαταραχές διάθεσης (κατάθλιψη, επιλόχειος κατάθλιψη), αγχώδεις διαταραχές (άγχος, φοβίες, κρίσεις πανικού), καθώς και σε σεξουαλικές διαταραχές, προβλήματα σχέσεων, διαταραχές προσωπικότητας.

Η Δρ. Αγγέλικα Αποστολοπούλου είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης με κατεύθυνση στην Ψυχολογία, καθώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Nottingham.Έχει ολοκληρώσει πρόγραμμα τετραετούς μετεκπαίδευσης στο πεδίο της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (PG Dip, MSc, Post-MSc in Counselling Psychology) στο Πανεπιστήμιο του Roehampton και είναι διδάκτωρ Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (DPsych in Counselling Psychology) στο Πανεπιστήμιο του City, University of London στη Μεγάλη Βρετανία. H μεταπτυχιακή της εξειδίκευση περιλάμβανε την ακαδημαϊκή εκπαίδευση και πρακτική άσκηση στις κυριότερες σχολές ψυχοθεραπείας (προσωποκεντρική, γνωσιακή-συμπεριφοριστική, ψυχοδυναμική), δίνοντας έμφαση στη σύνθεση και στην υιοθέτηση διαφορετικών προσεγγίσεων που ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες των θεραπευόμενων.

Έχει εργαστεί ως εκπαιδευόμενη Συμβουλευτική Ψυχολόγος σε δημόσιες (NHS) και ιδιωτικές δομές ψυχικής υγείας στο Λονδίνο, δουλεύοντας με ένα ευρύ φάσμα ηλικιών, ψυχολογικών και διαπροσωπικών προβλημάτων.

Επίσης, υπήρξε συνεργάτης στο Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, παρέχοντας τηλεφωνική υποστήριξη και θεραπεία σε άνδρες και γυναίκες με ψυχικά ή / και σεξουαλικά προβλήματα.

Διαθέτει πολυετή ακαδημαϊκή εμπειρία, έχοντας διδάξει σε προγράμματα Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Επιπρόσθετα, έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και παρουσιάσεις σε πανελλήνια συνέδρια.

Προς το παρόν εργάζεται ιδιωτικά, παρέχοντας θεραπεία σε ενήλικες, εφήβους και ζευγάρια, καθώς και κλινική εποπτεία σε φοιτητές συμβουλευτικής και επαγγελματίες ψυχικής υγείας.

Παράλληλα, είναι επιστημονικός συνεργάτης του Hellas Employee Assistance Programs (Hellas EAP) και ακαδημαϊκός συνεργάτης στο τμήμα Ψυχολογίας στο Mediterranean College.

Είναι κάτοχος Άδειας Ασκήσεως του Επαγγέλματος του Ψυχολόγου σε Ελλάδα (αρ.πρωτ. 7099/15-12/09) και Μεγάλη Βρετανία (Chartered Counselling Psychologist, Α.Μ. 210706-12/08)), μέλος του Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου και του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (British Psychological Society).