ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αλεξάνδρας 116Α, 11472 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302106450811

Γεωγραφικό πλάτος: 23.748207338262073

Γεωγραφικό μήκος: 37.988847668210205

ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο φυσικοθεραπευτής Μπλέτσας Αλέξανδρος, με έδρα την Αθήνα, έχει στόχο την αποκατάσταση της υγείας, με βάση τη γνώση, την εμπειρία και την ανθρώπινη προσέγγιση. Σκοπός μας είναι η ανακούφιση από τον πόνο και η επιτάχυνση της αποκατάστασης.

Παθήσεις που αντιμετωπίζουμε στο φυσικοθεραπευτήριο, είναι: ορθοπεδικές παθήσεις, όπως: χρόνιος πόνος οσφυαλγίας - ισχιαλγίας, προβλήματα μεσοσπονδύλιου δίσκου, αυχενικό σύνδρομο, περιαρθρίτις ώμου και κατάγματα.

Επίσης, γίνεται αντιμετώπιση νευρολογικών παθήσεων, όπως: εγκεφαλικό, παρέσεις νεύρων, σκλήρυνση κατά πλάκας και Πάρκινσον.

Αναλαμβάνουμε ασθενείς με αθλητικές κακώσεις, όπως: κακώσεις μυών και συνδέσμων, χειρουργείο πρόσθιου - οπίσθιου χιαστού, μηνισκεκτομής και τενοντίτιδες.

Ο σύγχρονος επιστημονικός εξοπλισμός και οι άρτια εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές και φυσικοθεραπεύτριες εγγυώνται την άριστη και γρήγορη αποκατάσταση.

Μαγνητικά πεδία, laser ισχυρής ισχύος, ηλεκτροθεραπείες, υπέρηχοι, διαθερμίες, δινόλουτρα, κινησιοθεραπεία και ειδικές τεχνικές και άλλοι μέθοδοι εφαρμόζονται για τη μείωση του πόνου.

Παρέχουμε mobilization οστών - νεύρων, trigger point, στεγνή βελόνα, κινησιοθεραπεία εξατομικευμένη, fascia therapy και T.C.M. παραδοσιακή κινέζικη ιατρική.

Παράλληλα, παρέχουμε ηλεκτροβελονισμό και Biofeedback: έλεγχο μυϊκής ισχύος - επανεκπαίδευση μυϊκών ομάδων και επανεκπαίδευση γυναικών για ακράτεια ούρων.

Στο κέντρο φυσικοθεραπείας πιστεύουμε πως η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Τέλος, ειδικευόμαστε σε:

  • Advanced Myofascial Therapy
  • Neurofascial Approach: Neural Mobilization
  • Βελονισμό
  • Dry Needling