ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ - Ηράκλειο
Άλλο - Ηράκλειο Ηράκλειο - Ηρακλείου

Διεύθυνση: Ίδης 7, 71201 Ηράκλειο Ηρακλείου

Τηλέφωνο: +302810241408

Γεωγραφικό πλάτος: 25.132801602034586

Γεωγραφικό μήκος: 35.338694561021796

ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ - Ηράκλειο

Περιγραφή - ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ - Ηράκλειο Άλλο - Ηράκλειο Ηράκλειο - Ηρακλείου

Το διώροφο κατάστημα ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, στο Ηράκλειο Κρήτης, βρίσκεται στην καρδιά του ηρακλειώτικου κέντρου, στο Μεϊντάνι, και κρύβει στο εσωτερικό του τον πιο ετερόκλητο συνδυασμό προϊόντων, καθώς ο πρώτος όροφος διαθέτει μεγάλη ποικιλία από είδη κυνηγιού - όπλα.

Το κατάστημά μας κουβαλάει ιστορία και πείρα ετών, καθώς λειτουργεί από το 1924. Σήμερα, διατηρώντας σχεδόν την ίδια σύσταση, το κατάστημα διαθέτει την ίδια φιλοσοφία, στοχεύοντας πάντα στην ικανοποίηση των πελατών του.

Την επιχείρηση ξεκίνησε το 1924 ο Αριστείδης Περβολαράκης, παππούς του σημερινού διαχειριστή Γεωργίου Περβολαράκη, με μπαχαρικά, βότανα, τσάγια, βαφές ρούχων και ποικιλία προϊόντων.

Το 1936 αναλαμβάνει την επιχείρηση ο γιός του, Σπύρος Περβολαράκης. Την περίοδο εκείνη η επιχείρηση εμπλουτίζεται και με κυνηγετικά είδη και αποτελεί την πρώτη επιχείρηση στο είδος αυτό, στην Κρήτη.

Το 1963, μετά το θάνατο του Σπύρου Περβολαράκη, την επιχείρηση θα αναλάβει η γυναίκα του, Φωτεινή και, μαζί με τους τρεις γιους της, Αριστείδη, Γιώργο και Στέλιο, θα την επεκτείνουν, βασιζόμενοι και στα προσωπικά τους χόμπυ. Έτσι, προϊόντα για το κυνήγι, το ψάρεμα και το κάμπινγκ προστέθηκαν στα ράφια του καταστήματος.

Στο κατάστημα Περβολαράκης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από προϊόντα όπως: κυνηγετικά όπλα, καραμπίνες ημιαυτόματες, καραμπίνες επαναληπτικές, πλαγιόκαννα, super pose και μονόκαννα.

Κάνουμε μεγάλες προσφορές σε μεταχειρισμένα όπλα.

Επίσης, στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε πιστόλια και περίστροφα, αεροβόλα και airsoft, πιστόλια και τουφέκια, καθώς και αξεσουάρ και όλα τα παρελκόμενά τους, καθώς και φυσίγγια όλων των τύπων και σφαίρες.

Επιπλέον, διαθέτουμε προϊόντα ένδυσης και υπόδησης από τους μεγαλύτερους οίκους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από μαχαίρια, σουγιάδες και πολυεργαλεία. Τέλος, παρέχουμε είδη για camping και πεζοπορία και είδη για την εκπαίδευση του σκύλου σας.

Εάν είσαστε κοντά, περάστε από το κατάστημά μας, για να κάνουμε ένα service στο όπλο σας και να ανταλλάξουμε απόψεις για το αγαπημένο μας χόμπυ!

Μπορείτε να μπείτε και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, για να δείτε τις online προσφορές μας.