ΤΡΑΜΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Χολαργός
Άλλο - Χολαργός Χολαργός - Αττικής

Διεύθυνση: Γεώργιου Βεντούρη 6 Κάτω Χολαργός, 15561 Χολαργός Αττικής

Τηλέφωνο: +306978296502

Γεωγραφικό πλάτος: 23.794526873988072

Γεωγραφικό μήκος: 38.0036466681831

ΤΡΑΜΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Χολαργός

Περιγραφή - ΤΡΑΜΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Χολαργός Άλλο - Χολαργός Χολαργός - Αττικής

Η ψυχολόγος Τράμπα Παρασκευή διατηρεί ένα ξεχωριστό χώρο στον Χολαργό. Η θεραπευτική σχέση είναι μια ζωντανή και δημιουργική διαδικασία, κατά την οποία θεραπευτής και θεραπευόμενος συν-δημιουργούν το κοινό τους πεδίο. Είναι μια αλληλεπίδραση, μια συνεχώς εξελισσόμενη, σχεσιακή διαδικασία, η οποία χτίζεται από κοινού και στην οποία και οι δύο πλευρές συμβάλλουν το ίδιο.

Σε αυτόν το μοναδικό και ξεχωριστό χώρο (αφού κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ξεχωριστός), το άτομο μπορεί να βρει ένα ασφαλές, γεμάτο αποδοχή και κατανόηση περιβάλλον, στο οποίο μπορεί να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του, να μοιραστεί και να αντιμετωπίσει μικρά και μεγάλα προβλήματα που τον απασχολούν, να ανακαλύψει νέους, πιο δημιουργικούς τρόπους να υπάρχει και να σχετίζεται, να θέσει στόχους, να ονειρευτεί και να πραγματοποιήσει…

Παρέχονται ατομική, ομαδική ψυχοθεραπεία ενηλίκων (βασισμένη στη θεωρία και μεθοδολογία της ψυχοθεραπείας Gestalt) για: άγχος, στρες, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, φοβίες και θέματα σχέσεων.

Επίσης, παρέχεται ατομική / ομαδική ψυχοθεραπεία για διαζύγιο, συναισθηματικές δυσκολίες, πένθος, αυτογνωσία και προσωπική ανάπτυξη.

Παράλληλα, παρέχεται ατομική ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων που έχουν δυσκολία προσαρμογής στο σχολείο, άγχος αποχωρισμού, δυσκολία στις διαπροσωπικές σχέσεις, επιθετικότητα, αδελφική ζήλεια, χαμηλή αυτοεκτίμηση, άγχος, διαχείριση διαζυγίου κ.λπ.

Όσο αφορά τον επαγγελματικό προσανατολισμό, παρέχεται πολύπλευρη συμβουλευτική, προκειμένου ο έφηβος να διαμορφώσει μια σφαιρική εικόνα για τον εαυτό του, τις ικανότητες, τα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές του.