ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - MOURATIDIS LIFT - Εύοσμος
Άλλο - Εύοσμος Εύοσμος - Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: Αμπελώνων & Ιτιάς 23, 56224 Εύοσμος Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: +302310650603

Γεωγραφικό πλάτος: 22.919296640945714

Γεωγραφικό μήκος: 40.67064299190486

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - MOURATIDIS LIFT - Εύοσμος

Περιγραφή - ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - MOURATIDIS LIFT - Εύοσμος Άλλο - Εύοσμος Εύοσμος - Θεσσαλονίκης

Η τεχνική εταιρεία ανελκυστήρων (ασανσέρ) ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - MOURATIDIS LIFT, με έδρα τον Εύοσμο, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1978.

Με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο της εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων, υδραυλικής και συμβατικής τεχνολογίας, η Μουρατίδης Lift και οι πιστοποιημένοι συνεργάτες της είναι σε θέση να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη ανύψωσης προσώπων ή φορτίων. Η εταιρεία διαθέτει άριστη εξειδίκευση στους ανελκυστήρες για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ). Επίσης, οι, πάνω από 1.000, εγκαταστάσεις ανελκυστήρων για φορτία από 200 έως 6.000 κιλά, σε ολόκληρη την Ελλάδα, εγγυώνται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, 24 ώρες το 24ωρο, πριν και μετά την πώληση.

Έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στο χώρο και, χάρη στο πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό της, η Μουρατίδης Lift παρέχει τεχνική υποστήριξη, καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας και όλο το χρόνο ζωής των συστημάτων της.

Αναλαμβάνει την αντικατάσταση των θυρών φρέατος, την αναβάθμιση της εσωτερικής επένδυσης θαλάμου, την αντικατάσταση των κομβιοδόχων θαλάμου και ορόφων, καθώς και την εγκατάσταση νέων συστημάτων ασφαλείας.

Επιπλέον, η εταιρεία αναλαμβάνει την εγκατάσταση αυτόματου απεγκλωβισμού, την αναβάθμιση του κινητήριου μηχανισμού, την αναβάθμιση των πινάκων αυτοματισμού, την αντικατάσταση των παλαιών θυρών θαλάμου με αυτόματες, καθώς και την τοποθέτηση φωτισμού ασφαλείας θαλάμου και τηλεφωνικής συσκευής ανάγκης.

Ανεξάρτητα από το είδος και το χώρο που θα γίνει η εγκατάσταση, η εμπειρία του προσωπικού της εταιρείας Μουρατίδης Lift εγγυάται την άριστη εγκατάσταση του ανελκυστήρα και των παρελκόμενων συστημάτων του.